- 27 Ocak 2010
- 139.716
- 106.103
- 5.648
tabiki de hayırOliviera yerine bakasetas ister misiniz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tabiki de hayırOliviera yerine bakasetas ister misiniz?
Bakasetasi cok beğenen biri olarak istemem.Cunku eğer hedef Avrupaysa daha büyük kalitede oyuncular gelmeli.Oliviera yerine bakasetas ister misiniz?
ondan daha iyisine bakıyoruz dedi ErdenRachicaya gec kalırsak şikeciler çöker diye düşünmüyor degilim
10+ milyon euro istiyorlar, alabilen alsın.Rachicaya gec kalırsak şikeciler çöker diye düşünmüyor degilim
Modum sıkıntı şu barış Alper vs gibi futbolcularımız ilk 11 de 2 maça çıkınca istikrar sağlamıyor malesefbarıs alper varken
burda rashica falan istiyonuz
sonra neden oynamıyor bunlar
Hemen reddetme yav ,Bakasetas 1 yaş daha genç , olivieradan daha kuvvetli vasfim.....tabiki de hayır
bu nedemek
Norwiche bak hele.Dün Tansel geçen sene 7 istiyolardı bu sene 11 istiyolar dedi.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yönetim farkında da taraftar gömü bulduk sanıyor, Anguissa falan yazılmış komedi.Rashica'ya max vermemiz gereken bonservis 6-7m eurodur.Çok iyi topçu ama torreira'yı 6ya aldık geçen sene rol oyuncusuna 10m eurolar veremeyiz.Sonuçta bu adam 27 yaşında aldığımız zaman yatırım için değil kullanmak için alacağız.İcardi'ye de max yıllık 5m euro vermeliyiz 8ler 10lar havalarda uçuşuyo psgnin mali seviyesine ulaştık da benim mi haberim yok?Bu adam psgden zaten 7 alıyodu.Ederi bulan oyuncuyu da satmalıyız mesela Zaniolo'yu 30a satıp kaza bela şampiyonlar ligine kalsak önümüzdeki sene şampiyon olmasak bile maddi yönden sıkıntı yaşamayız.Gerçekçi bir zeminde ilerlemekte fayda var diye düşünüyorum.Umarım yönetim de bunun farkındadır.
Chelseayi şampiyon yapmadan gitmem diyormuşBu pulisic transfer haberi hiç yok.1 sene sözleşmesi var ne yapacak bu adam.
Cengiz "bitik" deniyorMuslera
Boey Nelsson Abdülkerim Angelino
Parades Torreira
Cengiz Zaniolo Kerem
Dembele
Şöyle bi kadro yapabilsek keşke cengiz alınamaz mı acaba
@Keramettin TANRIVERDİBu gedsonun yüzde 50 işi nasıl oluyor, tinerciler benficaya sormadan yüzde 50 sini satıp oyuncuyu gonderebiliyor mu yoksa benficaninnda onayı şart mı ? Yani x bir klüp bjkden sadece yüzde 50 sini alıp oyuncuyu transfer edebilir mi yoksa hepsini ödemek zorunda mı?