Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rachicaya gec kalırsak şikeciler çöker diye düşünmüyor degilim
10+ milyon euro istiyorlar, alabilen alsın.

30-40-50 m euroluk adamlar yazılıp duruyor, kiralık dışında hiç birini alamayız.

Piyasa düşsün diye bekleyeceğiz muhtemelen. Santrafor dışında da elzem bir bölge yok şu an.

Bu gedsonun yüzde 50 işi nasıl oluyor, tinerciler benficaya sormadan yüzde 50 sini satıp oyuncuyu gonderebiliyor mu yoksa benficaninnda onayı şart mı ? Yani x bir klüp bjkden sadece yüzde 50 sini alıp oyuncuyu transfer edebilir mi yoksa hepsini ödemek zorunda mı?

Rashica'ya max vermemiz gereken bonservis 6-7m eurodur.Çok iyi topçu ama torreira'yı 6ya aldık geçen sene rol oyuncusuna 10m eurolar veremeyiz.Sonuçta bu adam 27 yaşında aldığımız zaman yatırım için değil kullanmak için alacağız.İcardi'ye de max yıllık 5m euro vermeliyiz 8ler 10lar havalarda uçuşuyo psgnin mali seviyesine ulaştık da benim mi haberim yok?Bu adam psgden zaten 7 alıyodu.Ederi bulan oyuncuyu da satmalıyız mesela Zaniolo'yu 30a satıp kaza bela şampiyonlar ligine kalsak önümüzdeki sene şampiyon olmasak bile maddi yönden sıkıntı yaşamayız.Gerçekçi bir zeminde ilerlemekte fayda var diye düşünüyorum.Umarım yönetim de bunun farkındadır.

belli ki icardiyi ağustosa kadar zorlayacağız.

elemeler için bir rashica hamlesi çoğu şeyi çözer aslında. kafadan 4-5 farklı kurgu çıkarabiliriz.

rashica - zaniolo - kerem
mertens

rashica - mertens - kerem
zaniolo

zaniolo - rashica - kerem
barış alper

rashica - barış alper - kerem
zaniolo​

Rashica'ya max vermemiz gereken bonservis 6-7m eurodur.Çok iyi topçu ama torreira'yı 6ya aldık geçen sene rol oyuncusuna 10m eurolar veremeyiz.Sonuçta bu adam 27 yaşında aldığımız zaman yatırım için değil kullanmak için alacağız.İcardi'ye de max yıllık 5m euro vermeliyiz 8ler 10lar havalarda uçuşuyo psgnin mali seviyesine ulaştık da benim mi haberim yok?Bu adam psgden zaten 7 alıyodu.Ederi bulan oyuncuyu da satmalıyız mesela Zaniolo'yu 30a satıp kaza bela şampiyonlar ligine kalsak önümüzdeki sene şampiyon olmasak bile maddi yönden sıkıntı yaşamayız.Gerçekçi bir zeminde ilerlemekte fayda var diye düşünüyorum.Umarım yönetim de bunun farkındadır.
Yönetim farkında da taraftar gömü bulduk sanıyor, Anguissa falan yazılmış komedi.

Bütçe belli, oyuncu satmadan ya da ŞL katılımı olmadan da fazla üstüne çıkmayız.

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Angelino
Parades Torreira
Cengiz Zaniolo Kerem
Dembele

Şöyle bi kadro yapabilsek keşke cengiz alınamaz mı acaba

İcardi hakkında hemen hergün herşeyi vereceğiz minvalinde açıklamalar yapılmasını da doğru bulmuyorum.Bu adam geçen sene istenmeyen adamdı vitrine çıkaran biziz tamam iyi katkı verdi,müthiş bi aurası var vs de altı üstü Türkiye liginde şampiyon olduk şampiyonlar ligi şampiyonu yapmadı bizi sonuçta.Giderse burdaki ortamın,sevginin 10da birini bulamacağı da bariz ortada o yüzden daha mesafeli olmakta fayda var senelik bonuslarla 10m euro falan uçuk paralar bi ayakların yere basması lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt