- 24 Temmuz 2021
- 16.579
- 6.582
- 703
Alakasi yokparedes geldiyse torreira satildi demektir. sampiyonlukta katkisi buyuktu. yolun acik olsun kucuk dev adam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alakasi yokparedes geldiyse torreira satildi demektir. sampiyonlukta katkisi buyuktu. yolun acik olsun kucuk dev adam.
Okan mac izliyo diye kendini bisey saniyo.
Ne alaka Ekin Allah aşkına herkes doladı ağzına bir paredes sadece 6 numara diye adam 10 numaradan derin oyun kurucuya devşirme oyuncu yani baya baya 8 numara özelliklerine sahipparedes geldiyse torreira satildi demektir. sampiyonlukta katkisi buyuktu. yolun acik olsun kucuk dev adam.
ucuza gelecekse gelsin yedekte beklesin ama ben sanmiyorum o kadar ucuz olacagini.clde gruplara kaldın torreira sakatlandı inter karşısına berkanla mı çıkacağız?
bu sezon kafadan 50 maç oynayacağız, os için torreira/oliveyra kalitesinde hem 6 hem 8 oynayabilecek biri şart. paredes uygun maliyete çözüyorsak çok iyi olur, sergionun performansını da yukarı çeker.
Paredes ne biliyor musun Trabzonspor'da ki haliyle Selçuk İnan oluyor yani 6 oynatılan ama özünde 8 numara olan bir oyuncuParedes 6 mi 8 mi
Çalım becerisi, atletizmi, şutörlüğü iyi ama beyni zayıf kaba tabirle.pas atmayı bilmeyen adam nası baya yetenekli oluyor yav yıllardır bunu anlamıyorum emre morda da öyleydi mesela
Yok şimdilik yok
Nevzat birşeyler demiş
Spermyan hakkinda düsüncelerin nedir admirimNöbete gene boydan girmişsiniz, birazdan temizlik yapılacak.
yok yav forumdan birinin parodi hesabiTerim sports TIER 1 mi? Öyleyse Parades bitti gibi
Erdenin çiftliğiKoskoca gs ciftlik oldu
Icardiye rica etsen her turlu oksar aslinda KolpinhoIcardi hayvanat bahcesine gitmis Icardi nin okşadığı hayvan olmak isterdim şahsen
Transfer takip edelim diye giriyoruz. Lakin z.k.msonik muhabbetlere tanık oluyoruz. Gereğini yapman dileğiyle değerli kankamNöbete gene boydan girmişsiniz, birazdan temizlik yapılacak.