- 22 Ocak 2010
- 52.324
- 33.685
- 3.073
stili farklı torreira süpürücü bu regista tarzıbeka beka bok gibi topcu, torreiranin tirnagi olamaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
stili farklı torreira süpürücü bu regista tarzıbeka beka bok gibi topcu, torreiranin tirnagi olamaz.
Bu ikisini de gömmedim hatta tavaresi alsak iyi olur elemelere kadar bizi götürür dedim. Sensin garipparadesi tavaresi gömenler ile tek beka beka transferi ile bejekeyi şampiyon ilan edenlerin aynı kişiler olması çok garip
Ne?beşiktaş geliyor mu?
Ben burda her kanala çıkıp açıklama yapılıyor diye şampiyonluk sonrası kızarken bundan söz ediyordum biz Galatasarayiz lig şampiyonluğuna en fazla 1 hafta sevinir sonra UCL hayalini yaşamaya başlarız başkaları gibi olmayalımbejeke görgüsüzlüğü diye bir gerçek var.3 sene önceki şampiyonluk videolarını izleyen var bizim iş yerinde.Allah düşmanın bile şereflisini nasip etsin .
Bence ikisi de gercek degil rts. Hadi bizim mal turk basini birsey duymadi diyelim. Italyan basini da mi duymadi de ketelareyi?Basına ve sosyal medya ya sızmamış bilgi olduğu içindir renktaşzani ye 32,5 milyon verildiği de ne twitterda , nede medyada yer buldu.
bu çok doğal neticede hangi topçuya sorarsak soralım yüzde doksanının hayali primer ligtir.Hele bizim ligle kıyaslandığında Portekiz ligi bile çok cazip olabilirNelsson ve boey’nin aciklamalara bakacak olursak iki oyuncu da iyi bir takim dan teklif gelmesi halinde ayrilmak istiyorlar
Ben bu dönem en az 1 oyuncumuzun satilacagini dusunuyorum cunku kulubun buna ihtiyaci var
Gecen dönemde Özgür Ayten vardi haftalarca like kasmak için şov yapıyordu sonra fena patlayınca forumdan tekme tokat kovulmuştu@Melikşah Aydoğan
Yetiş reis hakkını yiyolar
Kim demiş onuArda zaniolodan iyi diyen bi üye vardı bende ondan şüphelenmiştim
Pek belli etmiyolar kendilerini ama arda konusu açılınca dayanamıyolar
arda deme rekntaş transfer nöbetinde 10 sayfa paso arda konuşulmuştu geçenlerde.Hani şu letonya karşısında gram top oynamayan psd madrid barça bayern city united arsenalın falan izlediği arda.messiyle kıyaslanan ardaArda zaniolodan iyi diyen bi üye vardı bende ondan şüphelenmiştim
Pek belli etmiyolar kendilerini ama arda konusu açılınca dayanamıyolar
20 milyon istiyorlar diye hoffenheim ağlaya ağlaya göndermişti alamayız bunu
Yok yav inandığımdan değil basına sızmamıştır diye ironi yaptımBence ikisi de gercek degil rts. Hadi bizim mal turk basini birsey duymadi diyelim. Italyan basini da mi duymadi de ketelareyi?
Buna inanacak kadar saf olman beni üzdü
5 haziran da olsa bugunku durumda olurduk emmim oglu. Transfer bittiyse açiklarsin 26 sinda resmilesir sadece. Febe nasil kent ile irfani açikladi?şu 26 haziranı 20sine çekin
Karagümrük bayağı gol yedi. Baniya soru işareti. Sinik'e de pas diyorum
Karagümrük bayağı gol yedi. Baniya soru işareti. Sinik'e de pas diyorum
Terimsport Ne la. Tam kolpaci ismi20 milyon istiyorlar diye hoffenheim ağlaya ağlaya göndermişti alamayız bunu
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi