Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nelsson ve boey’nin aciklamalara bakacak olursak iki oyuncu da iyi bir takim dan teklif gelmesi halinde ayrilmak istiyorlar

Ben bu dönem en az 1 oyuncumuzun satilacagini dusunuyorum cunku kulubun buna ihtiyaci var

bejeke görgüsüzlüğü diye bir gerçek var.3 sene önceki şampiyonluk videolarını izleyen var bizim iş yerinde.Allah düşmanın bile şereflisini nasip etsin .
Ben burda her kanala çıkıp açıklama yapılıyor diye şampiyonluk sonrası kızarken bundan söz ediyordum biz Galatasarayiz lig şampiyonluğuna en fazla 1 hafta sevinir sonra UCL hayalini yaşamaya başlarız başkaları gibi olmayalım

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Basına ve sosyal medya ya sızmamış bilgi olduğu içindir renktaş :asd: zani ye 32,5 milyon verildiği de ne twitterda , nede medyada yer buldu.
Bence ikisi de gercek degil rts. Hadi bizim mal turk basini birsey duymadi diyelim. Italyan basini da mi duymadi de ketelareyi?

Buna inanacak kadar saf olman beni üzdü

Arda zaniolodan iyi diyen bi üye vardı bende ondan şüphelenmiştim

Pek belli etmiyolar kendilerini ama arda konusu açılınca dayanamıyolar

torreira xxx
zaniolo(xxx)

berkan oliveira
mertens

abidik gubidik adamlara gerek yok. orta sahaya en az 1, maksimum 2 ilk 11 oyuncusu alinacak. eldeki ilk 11 oyuncularindan 2si yedege düsecek. kalite artacak. zaniolo kanat olarak kullanilacaksa forvet arkasi alinir, aksi taktirde alinmaz.

türkiye kupasinda 2-3 mac oynayacak yüksek bonservisli adama gerek yok. midtsjö, taylan, morutan, emre kilinc, cicaldau, yusuf demir falan satilacak veya kiraya verilecek de ohoo. ilaveten baran aksaka ve hamza akman bazi kupa maclarinda forma giyebilir kiraya gitmezlerse. yedekte tonla adam var daha.

rakipler 2-3 vasat adam aliyor diye burada yangin yapmaya gerek yok. oyuncu kalitesi daha yüksek olan takim biziz.​

Nelsson ve boey’nin aciklamalara bakacak olursak iki oyuncu da iyi bir takim dan teklif gelmesi halinde ayrilmak istiyorlar

Ben bu dönem en az 1 oyuncumuzun satilacagini dusunuyorum cunku kulubun buna ihtiyaci var
bu çok doğal neticede hangi topçuya sorarsak soralım yüzde doksanının hayali primer ligtir.Hele bizim ligle kıyaslandığında Portekiz ligi bile çok cazip olabilir

Arda zaniolodan iyi diyen bi üye vardı bende ondan şüphelenmiştim

Pek belli etmiyolar kendilerini ama arda konusu açılınca dayanamıyolar
arda deme rekntaş transfer nöbetinde 10 sayfa paso arda konuşulmuştu geçenlerde.Hani şu letonya karşısında gram top oynamayan psd madrid barça bayern city united arsenalın falan izlediği arda.messiyle kıyaslanan arda

Bence ikisi de gercek degil rts. Hadi bizim mal turk basini birsey duymadi diyelim. Italyan basini da mi duymadi de ketelareyi?

Buna inanacak kadar saf olman beni üzdü
Yok yav inandığımdan değil basına sızmamıştır diye ironi yaptım:D 32.5 milyon teklifi fabrizio denen haber manyağı hayatta kaçırmaz yazardı mutlaka haklısın. Günümüzde ciddi bir durumda basından vs transfer saklama olayı neredeyse %0 a yakın zaten o baya palavra.

Bu ülkenin en çok taraftarı en çok kupası olan son şampiyon olan ve şampiyonlar ligine giden takımı biziz fakat bize sponsor gelmiyor böyle yolluk 20m çok büyük para

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt