Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 52.046
- 40.840
- 3.413
Sen bilir kişi misin?Parades gelmeyecek zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen bilir kişi misin?Parades gelmeyecek zaten
Gelse çoktan alirdik bedava adamSen bilir kişi misin?
Aynen knkAngelino gelmez de oldu ki geldi İcardi yok zaten sanırım Al tawoona transfer olacak Angelino
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

çok alakaNe alaka? 26 olunca transferleri arka arkaya açiklayacagimizi mi saniyorsun?
+Ligteki bütün savunmaların dokunmaya çekindiği arda. medya öyle gazlıyor ki , bu çocuğa faul yaparsan vatan haini ilan edilirsin.arda deme rekntaş transfer nöbetinde 10 sayfa paso arda konuşulmuştu geçenlerde.Hani şu letonya karşısında gram top oynamayan psd madrid barça bayern city united arsenalın falan izlediği arda.messiyle kıyaslanan arda
Yarisini sponsorlar verecekTüm imkanlar zorlansın dedik de 9 milyon euro maaş bizi aşar.
Sponsor 4 milyonunu verse 5 te bizim klup verir bu ucrette normaldir kimsede takimda icardi bu maasi aliyor diyemez cunku bahsedilen kisi icardibu tercih meselesi degil. oyle bir maas veremeyiz.
Şu mesajı gedson için yazmışlardi ulen gedson kim dünya yıldızı olmak kim eee çıtayı irfancan koyduğumuz yıllardı31 Ağustos akşamı Erden Timur: ''JOAO FELIX..!!Hakkınızı helal edin çok gizli bir operasyondu... Sağ gösterip soldan dünya yıldızını vurduk.. yalanlamak zorundaydım
(tsimikas ve lukaku da yoldalar
)''
üstat heyecanla 23 haziran'ı bekliyorum1000 post