- 30 Aralık 2020
- 8.259
- 5.110
- 673
yineliyorum eğer gelirse forumu terk ederimMckennie iyi mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yineliyorum eğer gelirse forumu terk ederimMckennie iyi mi
Abi İstanbul'da kaldı kardesimdedir ben Ankara'ya taşındım maalesefO cocugu simdilik sakatlamayalim. Aklini basina toplarsa uc bes ederi var. Oteki kiralikti. Eski sevgili dovmeleri gibi adinin ustunu de kapatabilirsin. Bi resim at bakiim hangi formaymis unuttum.
iyi topçuEnver Cenk Sahin direkten dönmüs
Değil gibiMckennie iyi mi
H.o. devlet memuru mu oldun?Abi İstanbul'da kaldı kardesimdedir ben Ankara'ya taşındım maalesef
Dedem ilaçlarını iç başımıza kalacaksın diye tetikteyim.Bu Liboş çok zıplıyor. Bir gün vuracam bunu
@Feramuz Kayalar ı darlamaktan sana vakit kalmıyor.naci tarafindan darlaniyorum
Yok abi ya eş durumundan, onun işi daha iyiydi ben taşındım mecbur gibiH.o. devlet memuru mu oldun?
DUYUM İSTİYORUM
KOLPA BİLE OLUR
Ben mi daha çok darliyorum Burkay mi
Has hüs den haber var mı?Enver Cenk Sahin direkten dönmüs
Iyi etmissin. Hayirli olsun tekrardan.Yok abi ya eş durumundan, onun işi daha iyiydi ben taşındım mecbur gibi
Ula yeter bıktım kolpalarınızdan sizin yüzünüzden millet bizi de kolpa sanıyo halbuki en doğru en net bilgileri veriyoruz ama gören hemen auuww hoooo ahmett diye dalgaya vuruyo veya raparluyo ya da forumda çoğu kişi tarafından engellendiğim için görmüyolar bile bakın beyler üzülerek ayrılırsınız burdan ayanızı denk alın
Denk gelmedim. Sanmiyorum bedava birakacaklarini. Bedava biraksalar bu sefer imza parasi isteyecek maaşi da yuksek ister. Yani öyle kolay transfer degilGeçen haber vardı psg paradesi bedava bırakıyor diye hatta burayada atildi
Derhal burayi terketyineliyorum eğer gelirse forumu terk ederim
Beni çok kirdin şimdi benden rahatsız olduğunu bilmiyordumseninki darlamayı geçti ahbfield