Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O cocugu simdilik sakatlamayalim. Aklini basina toplarsa uc bes ederi var. Oteki kiralikti. Eski sevgili dovmeleri gibi adinin ustunu de kapatabilirsin. Bi resim at bakiim hangi formaymis unuttum.
Abi İstanbul'da kaldı kardesimdedir ben Ankara'ya taşındım maalesef

Ula yeter bıktım kolpalarınızdan sizin yüzünüzden millet bizi de kolpa sanıyo halbuki en doğru en net bilgileri veriyoruz ama gören hemen auuww hoooo ahmett diye dalgaya vuruyo veya raparluyo ya da forumda çoğu kişi tarafından engellendiğim için görmüyolar bile bakın beyler üzülerek ayrılırsınız burdan ayanızı denk alın

Ula yeter bıktım kolpalarınızdan sizin yüzünüzden millet bizi de kolpa sanıyo halbuki en doğru en net bilgileri veriyoruz ama gören hemen auuww hoooo ahmett diye dalgaya vuruyo veya raparluyo ya da forumda çoğu kişi tarafından engellendiğim için görmüyolar bile bakın beyler üzülerek ayrılırsınız burdan ayanızı denk alın

LA GET !!!!

Sezon başında bu yana erden ve başkan hep avrupa avrupa diye tekrarladılar. Biz garanti oyunculara giderek önce şamp garantiledik buna mecburduk. 13. olmuş takımı neredeyse başkanından sol bekine kadar değiştirdik. Bütün bunları yapan bu yönetim esas hedef olan avrupa için neler yapmaz sizce? Ben inanılmaz rahatım en kötü uefa ya kalıp baya ileryeceğiz onu hissediyorum. En az 4-5 çok kaliteli oyuncu katılacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt