Mehmet Tastemir
10 Numara!
- 12 Ağustos 2009
- 19.988
- 5.009
- 2.273
Stad + forma için 5 yıllık 72 m euro az eğer ki Icardi'yi getirip maliyetinde ciddi destek olacaksa okeyim. 5 sene 100 m euro'ya denk gelir.
Carkifelek sanki
Hediye paketi ne
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Stad + forma için 5 yıllık 72 m euro az eğer ki Icardi'yi getirip maliyetinde ciddi destek olacaksa okeyim. 5 sene 100 m euro'ya denk gelir.
Terzi’nin yasaklı kaynak listesine alınmasını oylamaya sunmak istiyorum. Maddison-Kovacic haberleri yapan adama dur denilmesi gerektiğini düşünüyorum.Tier listesine bir update yapiyorum , haberiniz olsun..
Daha pahalıya satıp Milan küçülünce ucuza almışlardı o dönem.30 yaşında ki stopere iyi oyuncu olsa da Bonucci için 30 milyon euro ödeyen Juventus bizden Zaniolo'yu almak için 30 milyon euroyu bile ödemek istemiyo.Psg o kadar iyi 1 bonservise aldığı oyuncuları ya ucuza ya da bonservissiz göderiyo Srabia gibi ama Mauro İcardi'nin bonservisi için en az 10 milyon euro istiyo ki pazarlığa 15 milyon euroyla başladılar.Ne bu lan![]()
New York City de admin hala ona çok para isterlerBu Magno ne alemde, Brezilya’ya mı gitti en son yoksa Amerika’da mı hala
dondurma ismi gibi abi,kim bu adı babayiğit gibi olan arkadaşBu Magno ne alemde, Brezilya’ya mı gitti en son yoksa Amerika’da mı hala
@Hüsnü AyabakanDembele Everton'a mı gidiyormuş? Hüsnü duymasın.
jalminha ve kaşıkçatal takımcı transfersimo yasaklansınTier listesine bir update yapiyorum , haberiniz olsun..
Time’ımda rastladım, benim takip ettiğim baya bir hesap takipte olduğu için galibaKimin hesabi bu?