Hasan Bekir
Ulubatlı Souness
- 11 Temmuz 2010
- 33.024
- 28.239
- 3.183
Elmas zamanı biliyordu da ondan sonra hiç bildiği yok, haber veriyor mu bilmiyorum. 4 olur herhalde
bu hangi tier olur?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elmas zamanı biliyordu da ondan sonra hiç bildiği yok, haber veriyor mu bilmiyorum. 4 olur herhalde
bu hangi tier olur?
32.5 veren 35'de verir.Chiesa > Bayern 50M
Zaniolo > Juventus 32.5m Pesin
winwin
Icardi-Torreira-Kerem'e razıyım gerisini bir şekilde doldururuz.Kovacic Torreira
Zaniolo Maddison Kerem
Icardi
vay babayin
Anass sağlam kaynak gibi duruyorGS sayfalarının %90’ı kolpa haberler giriyor. Izem Anass diye bir kaynağın olmadığını düşünmekteyim
Icardi-Torreira-Kerem'e razıyım gerisini bir şekilde doldururuz.
Ben kalsın derim de genel görüntü pek öyle değil.zaniolo da bizim
Baklava 4-4-2Icardi-Torreira-Kerem'e razıyım gerisini bir şekilde doldururuz.
Bu değil ama Efrain diye bir kankası var, garip. Yazdığı adamların birkaç gün sonra adı basında çıkıyor.
bu hangi tier olur?
Normal 4-4-2 olur ama baklava 4-4-2 bize ters gelir oyunu daha çok genişleterek oynuyoruz dar alana sıkışmamak lazım.Baklava 4-4-2
---------Torreira-------
--Cicaldau---Berkan--
---------Morutan-------
-----Icardi----Kerem---
Ciddiye aldigin posta bak rtas mubalaga yaptim sen bana onlar yeter diyinceNormal 4-4-2 olur ama baklava 4-4-2 bize ters gelir oyunu daha çok genişleterek oynuyoruz dar alana sıkışmamak lazım.
Rashica - Torreira - Berkan - Kerem
Barış - Icardi
Hocam juve için 35 cokta bisey değil bence ya35 yatırmayacaklarına göre bizimle anlaşacaklar. Konuşulan paralar peşin olduğu sürece iyi rakamlar btw.
Emin'i bende beğeniyorum muhtemelen seneye daha fazla süre almaya başlar. 4 stoper rotasyonunda önemli olacak.Emin, ozan kabaktan iyi stoper