Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Suudiler bize de bir yüzlük atsınlar.. gayet iyi oyuncularımız var..

Burhan suan 2 ama dusunebiliriz
S. Turk 1>3 aldim
Di Marzio 1>2 aldim
ANK 1>2 aldim
Jalminha 3>4 aldim
Berkgol 3 suan, kalsin mi diye dusunmekteyim
samiyen haber 4 > 3
M. Ozcan 3>4
DHASpor 2>3
SabahSpor 3>4
Ajansspor 3>4
TRT Spor 3>4

Yeni:
@footmercato 3
@cmdotcom 3
@TheAthleticFC 3
@TerimSports 3
@MatteMoretto 3
@Santi_J_FM 3
@343_Digital 3
@SportsDigitale 4
@@telefoot_TF1 4
@EfrainAlvarezz 4
@TN_TransferNews 4
BCT ve ANK icin 2 cok yuksek, Di Marzio'ya denk falan degil bu adamlar. Bir de Athletic bunyesindeki butun gazeteciler ve Matteo Moretto (Relevo) epey guvenilir adamlar, en azindan Tier 2 hak ediyorlar ki Ornstein falan gibi herifler Tier 1 bile olabilir

Yine oyuncularımızı haraç mezat gönderme peşinde etkileşim manyakları. Bunlara küfür etmeden tepki göstermek çok zor.

Bu arada Zaniolo Juventus fani. Juventus'un da olayi her daim kaliteli Italyanlari toplamak olmustur. Juventus ve sag kanat/on numara eksikligi sebebiyle Milan kendisini ister. Hatta Inter'in elinde kalan tek forvet Lautaro oldugu icin onlar bile ilgilenebilir

Yalniz bunlarin hicbiri bu yaz €35m nakit veremez. Juventus onumuzdeki yaz o parayi verebilecek konuma gelir. Milan ve Inter ise buyuk satislar yapmadiklari surece yanasmaz gibime geliyor

Yanlis hatirlamiyorsam

Fikret orman, sampiyon olan demba ba kadrosuna 9.7m bonseris ile kurmustu

biz bir oyuncu satisindan 35m euro kazanacaz

Bu arada Zaniolo Juventus fani. Juventus'un da olayi her daim kaliteli Italyanlari toplamak olmustur. Juventus ve sag kanat/on numara eksikligi sebebiyle Milan kendisini ister. Hatta Inter'in elinde kalan tek forvet Lautaro oldugu icin onlar bile ilgilenebilir

Yalniz bunlarin hicbiri bu yaz €35m nakit veremez. Juventus onumuzdeki yaz o parayi verebilecek konuma gelir. Milan ve Inter ise buyuk satislar yapmadiklari surece yanasmaz gibime geliyor
sonuc olarak zaniolo gitmiyor

Juveli serefsiz pustlar kulusevskiden aldiklari 30myi geldigi gibi bize göndersinler. Kostici de 5 milyona sayariz olur biter. Şerefsizlerin parası yok değil.

Juventus verebilir. Daha yeni Kulusevski'yi sattılar 30'a. Juventus'ta asıl olay maaş yaşları yüksek çok maaş alan oyuncuları ve kullanmadıkları çok maaş alanları göndermek istiyorlar. Pogba, Mckenzie, Arthur, Zakaria, Cuadrado bunlar gönderilme listesinde. Vlahovic ve Chiesa'da satılacak gibi Chiesa için 50-60 civarı Bayern diyorlar. Gnonto, Zaniolo, Scamacca(sakatlık sonrası hedef değişmiş olabilir), Frattesi, Scalvini gibi isimlerle yapacaklar diyorlar bazılarını bu sezon bazılarını seneye alarak. Zaniolo'yu almaları çok olası hatta 7-10 kira +23-25 zorunlu satın alma opsiyonlu da alabilirler Zaniolo'yu. Satmayı ve göndermeyi planladığı oyuncuların akıbetine göre değişir işler. Benim anladığım Juventus kendi sisteminde devam edecekse Cuadrado yerine Gnanto, Chiesa yerine Zaniolo, Rabiot yerine Frattesi, Vlahaovic yerine Scamacca ve yaşlanan Bonucci yerine Scalvini düşünüyor. Bu sene alması nispeten kolay gözüken Gnanto, Zaniolo'yu düşünüyor. Diğer hedefler oyuncuları gönderebilirse gündeme alacaklar gibi.

Juventus un oyuncu ile anlaşması önemli değil zaten 35 milyon Euro madde bu yuzden var ama Maddi olarak tatmin edici rakam vermedikleri sürece Erden reis kabul etmez.Takas da da öyle ıvır zıvır adamları almaz.

mckenny o kadar şart değil ya asıl bize defans oyuncusu lazım

juvede 6 tane solbek var 1 tanesini bize versinler

CL elemeleri XI;
günay
alpaslan luyindama ross
cicaldau taylan (c)
oğulcan morutan mertens e.kılınc
icardi​

Gunaydin dransfer sevdali rtslar

Zanyolonun gitmesi sahsen beni uzmez. Yeterki iyi fiyata gitsin. Bize de transfer icin kaynak lazim sonucta. 35i ödeyemiyorlarsa 30+ kenan yildizi versinler veya 27.5+ mckenni. Aşagisi kabul edilemez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt