- 6 Eylül 2014
- 93.537
- 64.360
- 4.608
İyiyim saol Kemal Bey sizleri sormaliİyi akşamlar Barış bey. Nasılsınız?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyiyim saol Kemal Bey sizleri sormaliİyi akşamlar Barış bey. Nasılsınız?
son yazdığını yapmadığımızı, makul ilerlediğimizi ama ligde şampiyonluğun gelmediğini varsayalım.Oradaki mevzu ET ayrıldığı için, onsuz yapamadılar dedirtmeme isteği. Dursun sırf bu yüzden operasyonun başındayım dedi. Bak 2 senedir o kadar adam geldi, bir kere bile bunu dememişti, geçen sene transferler eleştirilirken bir kere bunu üstüne aldı mı hayır. Şimdi de amaçları yapamadı dedirtmemek, zaten listeler hazır tek yapmaları gereken bütçe içinde ikna etmek, Okan’a da bunu söylemiştir ama dediğim gibi mantıklı sözleşmeler dahilinde ben de ihtimal vermiyorum.
Gider Belhanda, Feghouli gibi kontratlar yaparsalar sonumuz ilk başarısızlıkta yine Etebo olur.
Ben Erden Timur'u özledim.
Bende dua lipayi özlüyorum kavusamiyorumBen Erden Timur'u özledim.
Rafa esprilerini Rafa kaldıralım derim.
Kulübün mevcut maaş yükümlülüğü 40-50 m euro aralığında.Bu 50 milyonda maaslar vesayre included mi? Yoksa bonservis icin mi 50milyon civari limit mi var?
36 pounda senin olabilir.Bende dua lipayi özlüyorum kavusamiyorum
Şampiyonluk gelmezse bu seneki gibi nisan ayında kombine loca satıp 2-3 milyar gelir elde edemezsin. En başta oradan patlarsın.son yazdığını yapmadığımızı, makul ilerlediğimizi ama ligde şampiyonluğun gelmediğini varsayalım.
ekonomik olarak yamulur muyuz ? mali tablolara hakimsindir diye soruyorum.
Mtye cagirildi mi Thuram?ya bu adam ÇOK DOĞRU adam bizim ortasaha için ya.
inşallah okan hocanın Euro 2024 te transfer listesindeki dediği budur.
yedeklerde diye biliyorum ya (kulübede yani ilk 11 değilde)Mtye cagirildi mi Thuram?
Abi 2 sezondur sampiyonlugu goturen bu sezon ozellikle rekor uzerine rekor kiran adam Rafayi istiyorsa ve bu oyuncu bonservissizse uzatmadan bitirirsin mevzuyu.Rafa aslında tam bize cuk oturur ama işte gel gelelim çıkan haberlerde çalım ihtimali üstüne maliyet birçok konu var.
muslera
asingnon nelson abdül köhn
toreira ambarat
barış rafa wilf
icardi
böyle olacağı istibaharatı mevcut
Euro kadrosunda yok diye biliyorum ben gozden kacmis o zmn. Fofana vardiyedeklerde diye biliyorum ya (kulübede yani ilk 11 değilde)
edit: yokmuş valla elemiş deşamps ...Fofanayı tutmuş tabii.
abi yarın gidip alalım.
Zaten hoca kimi istiyorsa net olarak alınmalı listede ilk 3 sıradaki isimleri almak lazım.Abi 2 sezondur sampiyonlugu goturen bu sezon ozellikle rekor uzerine rekor kiran adam Rafayi istiyorsa ve bu adam bonservissizse uzatmadan bitirirsin mevzuyu.
rafa'yı ifb alacakmış gibi his var üstat
bu şerefsizler fabrizio'ya haberi bilerek yaptırdı gibi
kağıt üstünde hoş dursada ben topu güzel güzel ortadan Rafa'ya kadar götüremiyorum.muslera
asingnon nelson abdül köhn
toreira ambarat
barış rafa wilf
icardi
böyle olacağı istibaharatı mevcut