Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oradaki mevzu ET ayrıldığı için, onsuz yapamadılar dedirtmeme isteği. Dursun sırf bu yüzden operasyonun başındayım dedi. Bak 2 senedir o kadar adam geldi, bir kere bile bunu dememişti, geçen sene transferler eleştirilirken bir kere bunu üstüne aldı mı hayır. Şimdi de amaçları yapamadı dedirtmemek, zaten listeler hazır tek yapmaları gereken bütçe içinde ikna etmek, Okan’a da bunu söylemiştir ama dediğim gibi mantıklı sözleşmeler dahilinde ben de ihtimal vermiyorum.

Gider Belhanda, Feghouli gibi kontratlar yaparsalar sonumuz ilk başarısızlıkta yine Etebo olur.
son yazdığını yapmadığımızı, makul ilerlediğimizi ama ligde şampiyonluğun gelmediğini varsayalım.
ekonomik olarak yamulur muyuz ? mali tablolara hakimsindir diye soruyorum.

Rafa esprilerini Rafa kaldıralım derim.
sinan-engin-beyaz-futbol.gif

Bu 50 milyonda maaslar vesayre included mi? Yoksa bonservis icin mi 50milyon civari limit mi var?
Kulübün mevcut maaş yükümlülüğü 40-50 m euro aralığında.

Vergiler amatörlere aktarılabiliyor oradaki marjı bilmiyorum artı eksi.

Üstüne arta kalan giderleri ekleyince olsa olsa 100 m euro olur ki çok abartı söyledim.

Bankalar birliğine 1.5 milyar gibi bir para ödenecek geriye 50 m euro kalır bu seneki gelir seviyesine çıkarsan.

Sonrası satışlara bağlı olur ama bankalar birliğindeki ödeme yapısını tam bilmiyorum yarı gelire el koyma olayının bir takvimi var çünkü ödemelere bağlı olarak.

son yazdığını yapmadığımızı, makul ilerlediğimizi ama ligde şampiyonluğun gelmediğini varsayalım.
ekonomik olarak yamulur muyuz ? mali tablolara hakimsindir diye soruyorum.
Şampiyonluk gelmezse bu seneki gibi nisan ayında kombine loca satıp 2-3 milyar gelir elde edemezsin. En başta oradan patlarsın.

Burada başarı önemli şampiyonluktan ziyade, yarıştaysan çok sorun olacağını sanmam ama ŞL devam etmeli BB’den çıkılmadığı sürece.

Rafa aslında tam bize cuk oturur ama işte gel gelelim çıkan haberlerde çalım ihtimali üstüne maliyet birçok konu var.

Rafa aslında tam bize cuk oturur ama işte gel gelelim çıkan haberlerde çalım ihtimali üstüne maliyet birçok konu var.
Abi 2 sezondur sampiyonlugu goturen bu sezon ozellikle rekor uzerine rekor kiran adam Rafayi istiyorsa ve bu oyuncu bonservissizse uzatmadan bitirirsin mevzuyu.

muslera
asingnon nelson abdül köhn
toreira ambarat
barış rafa wilf
icardi

böyle olacağı istibaharatı mevcut
kağıt üstünde hoş dursada ben topu güzel güzel ortadan Rafa'ya kadar götüremiyorum.

gene ortasahada bek - stoper - bek - stoper - torreira -stoper ve pas gibi resmediyor şu kadro ofans başlangıcını.

belkide ben çok pesimistim amrabat konusunda bilemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt