- 11 Aralık 2009
- 18.346
- 11.134
- 1.998
Niye? Conte üçlü oynatıyor ve Davinson hem sağ, hem de merkez stoper için şahane bir adam...Conte sonrası Davinson’a gelmezler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye? Conte üçlü oynatıyor ve Davinson hem sağ, hem de merkez stoper için şahane bir adam...Conte sonrası Davinson’a gelmezler
Bence 2 oyuncu alacağız biri pivot anchor denilen Amrabat tipinde 6 olacak diğeri dribbling becerisi yüksek genç bir 8 numara olacak. Bu 8 numara için Ağustos-Eylül ayı beklenebilir bence şu an dillendirilmemesinin ya da oyuncu adı çıkmamasının nedeni bu aslında Groanbek adı çıkmıştı o bu profile uygun bir oyuncu.
2 oyuncu ile oynuyoruz merkezde burada Berkan-Kerem Demirbay-Toreira-Yabancı1-Yabancı2 ile 5 oyuncu yeterli olacaktır. Tek yabancı bu bölgeyi kapatamaz ha gerektiğinde Kaan Ayhan olur ama bu seferde yeni alınan adam 6 olursa, Toreira'da var ayağı iyi tek Demirbay kalıyor yine Demirbay oynarsa şaşırmam o yüzden dribblingçi 8 şart.
Erden Timur da dedi ya ilk 11 için 2 futbolcu transferi planlanmış zaten. Yedek için de üç futbolcu yeterliymiş ki santrfor olarak yerli düşünülmüş gibi anladım sözlerinden. Hata ediliyor...Cogu topcu kalacaksa 0 yabanci alacaz o zaman
Ne anlatiyon yaw sen 7 milyon maas alan ve yedek adamin gitmesini istiyoruz hakli olarak ne diyon simariklik falanÖyle kolay mi ya alacaklarina karsilik önune geleni fesih etmek. Fm mi oynuyoruz?
Dupeduz simariklik iste. Kaldiki zaha fena olmayan katki verdi bide
Bu sezon 0 katki verenler belli sergio ve tete. Ilk onlar gönderlilir ve sag bek orta saha alinir
Ha sonra bizi tatmin eden teklif gelirse zahada gider nelsson/davinson da gider
Özetle SIMARIKLIK yapmayin

Ne zaman dedi onu yaw hic hatirlamiyorumErden Timur da dedi ya ilk 11 için 2 futbolcu transferi planlanmış zaten. Yedek için de üç futbolcu yeterliymiş ki santrfor olarak yerli düşünülmüş gibi anladım sözlerinden. Hata ediliyor...
Yok 15m yillik aliyor 8m az yazmissinNe anlatiyon yaw sen 7 milyon maas alan ve yedek adamin gitmesini istiyoruz hakli olarak ne diyon simariklik falan
Bos bos agresif msj atmaktan uzak durmani oneririm
Tottenham’a ilk geldiğinde oynattı da sonra çalışırken son tercihe düştü. Sanchez’in dip yaptığı dönemlerinde birlikte çalıştılar.Niye? Conte üçlü oynatıyor ve Davinson hem sağ, hem de merkez stoper için şahane bir adam...
Erden timurun ifadesi 3 yil 21 milyonYok 15m yillik aliyor 8m az yazmissin
Videosunu izledim. Kendisinin olup olmamasının fark etmeyeceğini, planın hazır olduğunu söyledi. Sanırım son basın toplantısından önceydi...Ne zaman dedi onu yaw hic hatirlamiyorum
Hocanin kastettigi 4 oyuncu 11e bence
En kotu 3 as 1 yedek
Yanlis anlasilma olmustur yaVideosunu izledim. Kendisinin olup olmamasının fark etmeyeceğini, planın hazır olduğunu söyledi. Sanırım son basın toplantısından önceydi...
Aklima gecen sezon geldiYanlis anlasilma olmustur ya
Sag bek-8 no banko
Mertensin yerine oyuncu etti 3
Hangisi gereksiz diyebiliriz ki

8-10-Sağ bek.8 ve 10 numara transferlerinde düşeş atarsak fb bir 3 sene daha rötar yapar şampiyonluk için.
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
DURSUN ÖZBEK İSTİFA!!!!