Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence 2 oyuncu alacağız biri pivot anchor denilen Amrabat tipinde 6 olacak diğeri dribbling becerisi yüksek genç bir 8 numara olacak. Bu 8 numara için Ağustos-Eylül ayı beklenebilir bence şu an dillendirilmemesinin ya da oyuncu adı çıkmamasının nedeni bu aslında Groanbek adı çıkmıştı o bu profile uygun bir oyuncu.

2 oyuncu ile oynuyoruz merkezde burada Berkan-Kerem Demirbay-Toreira-Yabancı1-Yabancı2 ile 5 oyuncu yeterli olacaktır. Tek yabancı bu bölgeyi kapatamaz ha gerektiğinde Kaan Ayhan olur ama bu seferde yeni alınan adam 6 olursa, Toreira'da var ayağı iyi tek Demirbay kalıyor yine Demirbay oynarsa şaşırmam o yüzden dribblingçi 8 şart.

Zannetmiyorum. Çünkü kadroya 12 yabancı yazılabiliyor sene başı bunun Mertens-Rafa-Torreira desek merkezede 2 yabancı daha alsak 5 ediyor.

Muslera,Davinson,Sağ bek,Köhn,Ziyech,İcardi bi tanede kanat için yabancı olur kesin. E Yedek forvet alınacak daha.

Demirbay-Berkan ve Kaan varken çift yabancı transferide yapmayız oraya. 11 oynayacak 1 kişi gelir

kiralık dönecekler ile beraber toplam kaç yabancıyız oluyor

Cogu topcu kalacaksa 0 yabanci alacaz o zaman
Erden Timur da dedi ya ilk 11 için 2 futbolcu transferi planlanmış zaten. Yedek için de üç futbolcu yeterliymiş ki santrfor olarak yerli düşünülmüş gibi anladım sözlerinden. Hata ediliyor...

Öyle kolay mi ya alacaklarina karsilik önune geleni fesih etmek. Fm mi oynuyoruz?

Dupeduz simariklik iste. Kaldiki zaha fena olmayan katki verdi bide

Bu sezon 0 katki verenler belli sergio ve tete. Ilk onlar gönderlilir ve sag bek orta saha alinir

Ha sonra bizi tatmin eden teklif gelirse zahada gider nelsson/davinson da gider

Özetle SIMARIKLIK yapmayin
Ne anlatiyon yaw sen 7 milyon maas alan ve yedek adamin gitmesini istiyoruz hakli olarak ne diyon simariklik falan :asd:

Bos bos agresif msj atmaktan uzak durmani oneririm

Erden Timur da dedi ya ilk 11 için 2 futbolcu transferi planlanmış zaten. Yedek için de üç futbolcu yeterliymiş ki santrfor olarak yerli düşünülmüş gibi anladım sözlerinden. Hata ediliyor...
Ne zaman dedi onu yaw hic hatirlamiyorum

Hocanin kastettigi 4 oyuncu 11e bence

En kotu 3 as 1 yedek

Ne zaman dedi onu yaw hic hatirlamiyorum

Hocanin kastettigi 4 oyuncu 11e bence

En kotu 3 as 1 yedek
Videosunu izledim. Kendisinin olup olmamasının fark etmeyeceğini, planın hazır olduğunu söyledi. Sanırım son basın toplantısından önceydi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt