Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 22.901
- 20.866
- 1.848
Amrabat'sa Amrabat en kısa sürede bitirin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaha kalsin.
Sanırım kimseyi almayacagız şuan öyle hissettim![]()
Gelecek sene fener şampiyon dedik, ben elendim hazirandan sana Nihat Kırmızı ve Dursunla başarılar.Öyle hissettim. Demekki yanılmışım.
Sen düşersen herkes düşer burda. Şu an iyi degilim
Her şey oldunuzGelecek sene fener şampiyon dedik, ben elendim hazirandan sana Nihat Kırmızı ve Dursunla başarılar.
Sen vitaminken biz Avrupa zaferinde sokakları inletiyorduk, terket şimdi konuyu.Her şey oldunuz
Bi Galatasaraylı olamadınız
Mühim 1 program
Viskimizi alip pc basina kurulalim
Gelecek sene fener şampiyon dedik, ben elendim hazirandan sana Nihat Kırmızı ve Dursunla başarılar.
Konuyu terk ediyorum
Süper bir yazı imzamı atarım düzenli oynasa 10 golü geçerdi bu haliyle her ne kadar zayıfta olsa ceza sahasına girip tehlike oluşturabiliyor seneye dahada katkı verecek elimizdekilerin değerini bilmeliyiz biz boklarsak kimse gelipte almazZaha’nın sözleşmesinin kulübe yükümlülüğü 4.5, kalanı sponsor. 2 de imza parası var ama her sene mi bilmiyorum. Önemli olan kulüp kasasından çıkacak paradır, gönderince o sponsoru diğerine aktaramazsın çünkü.
Kısacası Tadic sözleşmesiyle aynı ama onlar da çıkıp 7 m euro alıyor ama koşacak hali yok demiyordur.
Düzenli oynasa muhtemelen Tadic’ten daha fazla skor üretirdi.
Kendi topçunuza bok atıp durmaya son verin.
bu kadar korkma dostumKonuyu terk ediyorum
Erkekliğimin zekatını versembu kadar korkma dostum
erkek ol
banını ye ama adam gibi ye