- 3 Temmuz 2012
- 138.489
- 87.216
- 5.338
Griezman varken
dybala denilen cöpü isteyen yoktur sanırım
dybala denilen cöpü isteyen yoktur sanırım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten bu sene şampiyonluk kovalamalıyız net bu senede şampiyon olursak en az 5-6 sene kendilerine gelemezler varımızı yoğumuzu koymamız lazım bu senebu seneyi de mutlaka şampiyon bitirip şımarık yalı çocuğunu yerin dibine sokmamız lazım
Bence böyle iyi iti kopuğu fenerlisi bile gelir sırf itliğineKonudan bağımsız olacak ama fikirleri merak ettiğimden GS üyeliği 100 bin TL'ye açılsa kulübe daha faydalı mı olur yoksa kulübe büyük sorunlar mı getirir?
Sanırım kimseyi almayacagız şuan öyle hissettim![]()
Zaha kalsın1 seçim hakkınız olsa zaha mı ziyech mi kalsın
OlmamalıKonudan bağımsız olacak ama fikirleri merak ettiğimden GS üyeliği 100 bin TL'ye açılsa kulübe daha faydalı mı olur yoksa kulübe büyük sorunlar mı getirir?
Gelecek sene fener şampiyon dedik, ben elendim hazirandan sana Nihat Kırmızı ve Dursunla başarılar.
bana guvenıyor musun?
Mertens in yerine forvet arkasına skorer bir oyuncu almamız şart olur en az 15 tane falan sallayacak amrabat torreira sezonu 2 gol 3 asistle falan bitirir çünküAmrabat torreira orta sahasina ne diyorsun libosum
torreirayı degıstırelım benceMertens in yerine forvet arkasına skorer bir oyuncu almamız şart olur en az 15 tane falan sallayacak amrabat torreira sezonu 2 gol 3 asistle falan bitirir çünkü
Çok tehlikeli herifsinbana guvenıyor musun?
Torreira olmadan olmaz rtaştorreirayı degıstırelım bence