Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mathias Ross
Leo Dubois
Sergio Oliveira
Nicolo Zaniolo
Alexandru Cicaldau
Wilfried Zaha
Tete Martins
Yusuf Demir
Kazimcan Karatas
Halil Dervisoglu
Taylan Antalyali

ilk önce bu arkadaslarin tamamini tapusuyla elden cikarmak gerekiyor.

Atletik ve güclü oyuncular transfer edilmeli irfan hocanin dedigi gibi

Kalite ve zeka olarak iyi durum da oldugumuzu düsünüyorum

Ama güc ve atletizm eksik

Buna göre topcular geldiginde daha güclü bir takim izleriz

Boey gibi atletik bir oyuncu ayrildiktan sonra oyunumuz bayagi etkilendi bu bir gercek

Zeka konusunda da eksigimiz var maalesef ozellikle defansif oyunda

Mathias Ross
Leo Dubois
Sergio Oliveira
Nicolo Zaniolo
Alexandru Cicaldau
Wilfried Zaha
Tete Martins
Yusuf Demir
Kazimcan Karatas
Halil Dervisoglu
Taylan Antalyali

ilk önce bu arkadaslarin tamamini tapusuyla elden cikarmak gerekiyor.
En çok da bunların elden çıkarılmasına dair haberler için takip ediyorum transfer haberlerini; son üçü pek sorun değil, kira falan da olur, maaşları ne ki? Diğerleri ciddi sıkıntı.

Talep edilen paraları ödeyip transfer yapmak en kolay iş; önemli olan doğru adamları doğru fiyatlara alabilmek. Olmadık adama kallavi sözleşme verince debelenip duruyorsun sonra...

Atletizm her takım için her zaman önemlidir. Bizi eleyen Kopenhag ve Prag takımlarında İcardi-Ziyech çapında tek bir oyuncu bile yok ama işte 'zor oyunu bozar'...Hatta onlardan düşük profilli Molde' ye karşı bile top mu oynadık Allah aşkına? Şans yardım etmese bireysel beceriyle de işin içinden çıkamazdık, Allah korudu da UCL ye katılabildik. Bunları söyleyince bazılarının zoruna gidiyor ama hayatın gerçeklerini görmezden gelmek de iyi yerlere götürmüyor...

En çok da bunların elden çıkarılmasına dair haberler için takip ediyorum transfer haberlerini; son üçü pek sorun değil, kira falan da olur, maaşları ne ki? Diğerleri ciddi sıkıntı.

Talep edilen paraları ödeyip transfer yapmak en kolay iş; önemli olan doğru adamları doğru fiyatlara alabilmek. Olmadık adama kallavi sözleşme verince debelenip duruyorsun sonra...
Bu oyuncularin satisindan elde edilecek gelir transferde önemli rol oynayacagi icin en iyi sekilde bu oyunculari elden cikarmamiz gerekiyor. Aksi taktirde bekledigimiz transferleri biraz zor yapariz. 12 yabanci hakkimiz varken "acaba" statüsünde maksimum 1 yabanci hakkimiz olacak. Mertens'in sözlesmesi uzatildigina göre Ziyech'e teklif varsa o da gönderilebilir gibi görünüyor...

Atletizm her takım için her zaman önemlidir. Bizi eleyen Kopenhag ve Prag takımlarında İcardi-Ziyech çapında tek bir oyuncu bile yok ama işte 'zor oyunu bozar'...Hatta onlardan düşük profilli Molde' ye karşı bile top mu oynadık Allah aşkına? Şans yardım etmese bireysel beceriyle de işin içinden çıkamazdık, Allah korudu da UCL ye katılabildik. Bunları söyleyince bazılarının zoruna gidiyor ama hayatın gerçeklerini görmezden gelmek de iyi yerlere götürmüyor...
20 sene önce bireysel yetenekle büyük maclari kazanmak daha kolaydi belki ama artik büyük maclarda fizik gücün yoksa bireysel yetenek kurtarmiyor. Calim atamadiktan sonra, savunma arkasina sarkamadiktan sonra, pres yapamadiktan sonra, kosu mesafelerinde 1.5-2 adam fark yedikten sonra is mucizlere kaliyor.

20 sene önce bireysel yetenekle büyük maclari kazanmak daha kolaydi belki ama artik büyük maclarda fizik gücün yoksa bireysel yetenek kurtarmiyor. Calim atamadiktan sonra, savunma arkasina sarkamadiktan sonra, pres yapamadiktan sonra, kosu mesafelerinde 1.5-2 adam fark yedikten sonra is mucizlere kaliyor.
murhanım kusura bakma yanlışlıkla az önce seni banladım

Geçen seneye benzer bir hikaye çıkması muhtemel bu kadar iyi seviye isim beğenilmiyor anca Bellingham keser havasında olursak bir bakmışız nur topu gibi bir Ndombele vakamız daha olur.

Goretzka eleştiriliyor, Amrabat istenmiyor, Fofana isteniyor ki zor transfer, Mctominey filan var. :asd:

Torrenti icardinin mate caylarıni yapsin diye caycı olarak aliyoz
IMG_1507.webp

ondan diyorum

amkarbat / lamine camarra

al bunlari yola devam et

goretzka hayal
Amrabat işi sonraya saklamak mantıklı ama kötü oyuncuda denmez geçen sene Haziran'da gelse bayram havası olurdu ama alabiliyorsak daha iyisi oluyorsa iyi olur olmuyorsa da Temmuz ortasına kadar kampa yetiştirsinler yeter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt