- 11 Aralık 2009
- 18.346
- 11.134
- 1.998
Lemina 8.5 veya 10 numara bile oynar sananlar var nedense? Bilmediğimiz adam da değil; hiçbir surette istemem...Bu takımın üçlü orta sahası 0 gol 0 asistin üstüne zor çıkar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lemina 8.5 veya 10 numara bile oynar sananlar var nedense? Bilmediğimiz adam da değil; hiçbir surette istemem...Bu takımın üçlü orta sahası 0 gol 0 asistin üstüne zor çıkar
ne alaka hocam??Arda Güler Real'de ligde Vinicius Junior'un 5'te 1'i kadar süre almış ve 6 gol atmış. Onun kadar oynasa 30 gol atacakmış. (Vini Jr. 15 atmış)
Oldu mu? Olmadı...
Senelerdir buli'yi özelikle bayerni takip ederim goretzka en overrated oyunculardan bitanesi. Yinede is yapar bizim ligde ama dribbling özellikli birini ariyormusuz bu onda kesinlikle yok.Evet prime Gullit alıyoruz özür dilerim hata bende
Sorumlusu da benim
Ligde Hatay diyor renktaş. CL'de ilk Bayern maçını söylemiş.Ali Naci Küçük Okan Hocaya bu sezon en çok üzüldüğü maçı sormuş. Cevap Hatay... Okan hocamın gelmesini çok isteyen 3 senedir her defasında destekleyen biri olarak bu cevap beni dehşete düşürdü.
Bu sene beni en üzen maç dışarıdaki Kopenhag maçıydı zira kazansak Şampiyonlar Liginde devam ediyorduk ve emin olun nerde duracağımız belli olmazdı. Büyük takımlar için çok tehlikeli takımdık. Bu vizyon düşüklüğünü kabul edemiyorum maalesef. Cevap beni ziyadesiyle üzdü...
Bizim muhabirlerKim sıkıyor bu kolpayi acaba?
This!Senelerdir buli'yi özelikle bayerni takip ederim goretzka en overrated oyunculardan bitanesi. Yinede is yapar bizim ligde ama dribbling özellikli birini ariyormusuz bu onda kesinlikle yok.
ne alaka hocam??
Soru net hocam bu sezon en çok üzüldüğünüz maç diye sorulmuş. En sinirlendiği maç dışarıdaki Bayern maçı.Ligde Hatay diyor renktaş. CL'de ilk Bayern maçını söylemiş.
Muslera
Günay
Bissaka Sanchez Abdulkerim Khön
Kaan Nelsson Emin Berkay
Torreira McTominay
Berkan Demirbay
Ziyech Dybala Barış
Yunus Mertens Kerem
İcardi
İheanacho
Soru net hocam bu sezon en çok üzüldüğünüz maç diye sorulmuş. En sinirlendiği maç dışarıdaki Bayern maçı.