Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Goretzka öyle anlatildigi kadar imkansız değil aksine formu da hiç iyi değil aradığımız adam olduğu konusunda bile şüpheliyim. Öyle TM değerine göre transfer zorluğu hesaplamakla olmuyor. Buraya gelsin 10 milyona düşer o değer. Çok fazla pas hatası yapan oyundan çabuk kopan bir oyuncu. Kereme söven buna 10 kat söver muhtemelen

Kimler geldi geçti Goretzka ne yaw
Redditte de denk geldim sakatlıktan iyi dönemedi diyorlardi

Goretzka denen çöp oyuncu Bayern gibi takımda 42 maça çıkmış ortalama 70 kusur dakika oynamış ve hiç bir halt yapamamış
Sadece 6 gol 11 asist yapmış
Allah sizi ıslah etsin goretzkaya da bitik oyuncu denildi ya bizim taraftar berkan ve demirbay izlemeye devam etsin hakkediyoruz
İzlemedikleri oyuncular hakkında yorum yapmasalar aslında kendileri içinde iyi olacak:D

10 milyona bi Zaha bulamayız
Bizdekinden o paraya 8-10tane buluruz muhtemelen.
Geçmişi dersen geçmiş artik dunyada para etmiyor maalesef.
Nwakaeme kadar top oynayamadı herif.
Gelecek senenin bu seneden daha iyi olacağı beklentimiz nereden geliyor onu da anlamıyorum.
Zaha kişisel gelişim yapiyor diye bir haber gördük mu koca senede, görmedik.
Herifi ne zaman görsem pc basinda birilerinin kendisini vurmasına şaşııyor.
Yaşi da artıyor eski ceviklige gelecegini sanmıyorum. Turkiye antrenmanları ve takımdaki oyuncu kalitesi de ingiltere gibi olmadığını da düşnürsek daha ağır idmanlara özel bireysel çalışmaları görmemiz lazım ki eski zahayı görelim.
Ama zor yani, çok zor.
Gitsin 2 sene dünyaliğıni yapıp sonra emekliģinin tadini yasasin. Bi 50.daha biriktirir 3 senede.

Zaha ilk ismi çıktığında bu forumda tek istemeyen bendim hayriyle tartışıyorduk hatta
ama geldi destek verdik
adam yıldız topçu sesimizi çıkarmadık
Aldığınde Erden Timur kraldı

tete wonderkiddi foruma göre hatta tüm camiaya göre
Erden Timur kraldı

Angelino en msntıklı transferdi
Erden Timur kraldı

atletik topçu istemişlerrr pehhhh

istedikleri adamlarda bu yaz net hocanın istedikleri parades vecibo angelino
hepsi maşallah atletizmde bolt ile yarışırlar!

Ben bu ikiyüzlülüğe katlanamıyorum!

1718054678300.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt