- 4 Ağustos 2009
- 90.390
- 71.382
- 5.188
Batsuayi gelsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Redditte de denk geldim sakatlıktan iyi dönemedi diyorlardiGoretzka öyle anlatildigi kadar imkansız değil aksine formu da hiç iyi değil aradığımız adam olduğu konusunda bile şüpheliyim. Öyle TM değerine göre transfer zorluğu hesaplamakla olmuyor. Buraya gelsin 10 milyona düşer o değer. Çok fazla pas hatası yapan oyundan çabuk kopan bir oyuncu. Kereme söven buna 10 kat söver muhtemelen
Kimler geldi geçti Goretzka ne yaw
Kutlarımbatshuayi icardiden cok gol atar bizim kadroyla
her iddiasına girerim
önerin için sagol uyumak hiç normalde yaptığım birsey değil çok yaratıcı bir çözüm benim neden aklıma gelmedievren git yat saat geç oldu
İzlemedikleri oyuncular hakkında yorum yapmasalar aslında kendileri içinde iyi olacakGoretzka denen çöp oyuncu Bayern gibi takımda 42 maça çıkmış ortalama 70 kusur dakika oynamış ve hiç bir halt yapamamış
Sadece 6 gol 11 asist yapmış
Allah sizi ıslah etsin goretzkaya da bitik oyuncu denildi ya bizim taraftar berkan ve demirbay izlemeye devam etsin hakkediyoruz
Orada calisti diye fenerli mi oluyor?alnı öpülesi biri
fenerli olmasına ragmen
Dogru bir yoruma denk gelmişsin Sami kardeşRedditte de denk geldim sakatlıktan iyi dönemedi diyorlardi
Bizdekinden o paraya 8-10tane buluruz muhtemelen.10 milyona bi Zaha bulamayız
Senayayı getireceksin artık inanıyorumBatshuayi ile ilgilenmiyoruz.
Hoca ilgilenmiyor recepbatsuayip
ortada kalmış
bize gelsin mi
cimbomlularla yakın diye ali istemiyormuş
oglu fbde basket oynuyorOrada calisti diye fenerli mi oluyor?
hocaya soracaksakHoca ilgilenmiyor recep
Geçelim
batshuayi icardiden cok gol atar bizim kadroyla
her iddiasına girerim