Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Naci Küçük Okan Hocaya bu sezon en çok üzüldüğü maçı sormuş. Cevap Hatay... Okan hocamın gelmesini çok isteyen 3 senedir her defasında destekleyen biri olarak bu cevap beni dehşete düşürdü.

Bu sene beni en üzen maç dışarıdaki Kopenhag maçıydı zira kazansak Şampiyonlar Liginde devam ediyorduk ve emin olun nerde duracağımız belli olmazdı. Büyük takımlar için çok tehlikeli takımdık. Bu vizyon düşüklüğünü kabul edemiyorum maalesef. Cevap beni ziyadesiyle üzdü...

Evet prime Gullit alıyoruz özür dilerim hata bende

Sorumlusu da benim
Senelerdir buli'yi özelikle bayerni takip ederim goretzka en overrated oyunculardan bitanesi. Yinede is yapar bizim ligde ama dribbling özellikli birini ariyormusuz bu onda kesinlikle yok.

Ali Naci Küçük Okan Hocaya bu sezon en çok üzüldüğü maçı sormuş. Cevap Hatay... Okan hocamın gelmesini çok isteyen 3 senedir her defasında destekleyen biri olarak bu cevap beni dehşete düşürdü.

Bu sene beni en üzen maç dışarıdaki Kopenhag maçıydı zira kazansak Şampiyonlar Liginde devam ediyorduk ve emin olun nerde duracağımız belli olmazdı. Büyük takımlar için çok tehlikeli takımdık. Bu vizyon düşüklüğünü kabul edemiyorum maalesef. Cevap beni ziyadesiyle üzdü...
Ligde Hatay diyor renktaş. CL'de ilk Bayern maçını söylemiş.

McTominay, Fofana, Goretzka vs güzel isimler ama böyle isimlerle aylarca uğraşıp Amrabat kalitesinde oyunculardan olmayız umarım. Amrabat gayet sağlam transfer olur hocanın geçen sezon çok istediği tarzda bir oyuncuydu. Kaan-Torreira ve Torreira-Berkan ikilileri ile çok iyi maçlar oynadık bence Amrabat-Torreira da gayet olur.

Muslera
Günay

Bissaka Sanchez Abdulkerim Khön
Kaan Nelsson Emin Berkay

Torreira McTominay
Berkan Demirbay

Ziyech Dybala Barış
Yunus Mertens Kerem

İcardi
İheanacho​

Süre hesabı yaparak 2 katı oynasa 2 katı gol atardı diyorsun. Ben de aynısının biraz daha ekstrem versiyonunu yaptım, sana yaptığın şeyin saçmalığını göstermek için. Bats'ın son yarım saatte girip, yorgun yıpranık takımlara/defanslara karşı, bir kısmı da beleş penaltıdan attığı gollerin istatistiğini 90dk oynasaydı direkt süreye oranla artmış olacağını iddia etmek de benzer şekilde saçma yani... Kim 48 gol atmış da Bats atıyor fazla oynayınca??

Amrabat-Lemina-Torreira orta sahası da ilginçmiş. Tamam atletizm, baskı, tempo istiyoruz doğru da... futbol oynayacağız arkadaşlar, kavgaya adam toplamıyoruz...

McTominay eğer aynı arzuyla ve istekle oynayacaksa Torreira'ya iyi partner gibi geliyor bana. Hele öndeki 10 numara Mertens gibi iyi niyetle prese katılan (ama tabi daha genç) birisi olursa o zaman orta sahamız hem defansta hem hücumda güven verir gibi...

Yazılanlardan anladıgım Goretzka tam para harcamaya kalkmıs gözü kararttık denilen türk takımının yıldız adayı konumunda form durumu itibariyle.

Muslera
Günay

Bissaka Sanchez Abdulkerim Khön
Kaan Nelsson Emin Berkay

Torreira McTominay
Berkan Demirbay

Ziyech Dybala Barış
Yunus Mertens Kerem

İcardi
İheanacho​

Dybala'yı salla biraz daha güvenilir, istikrarlı ve iyi niyetle pres de yapacak birini bul güzel kadro. Bissaka'da ve Iheanacho'da sakatlık vs problemi yoksa tabi... Ihenacho Ziyech'i de yedekliyor bu arada, o da iyi.

Dybala yerine İlkay Gündoğan'ı getirebilsek mesela. Tadından yenmez bir kadro olabilir. O zaman ekstra bir yabancıya da yer açılıyor.

Yalnız Kerem'in de satış zamanı geldi artık. Tabi kendi de isterse satılabilir anca. Eğer satarsak yerine Oğuz Aydın veya benzer bir kanat alınmalı.

Bir de bu 3 ana stoper kalıyorsa bence Emin 4. stoper olmak yerine 1 sene daha 11 oynayacağı iyi bir takıma kiralanmalı Avrupa'da...

Soru net hocam bu sezon en çok üzüldüğünüz maç diye sorulmuş. En sinirlendiği maç dışarıdaki Bayern maçı.

Haa en iyi futbola Bayern demiş ben yanlış anlamışım. Yine de yadırgamadım zira hiçbir şey oynayamadık o maçta. Üzüleceğimiz bir pozisyon bile yoktu maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt