Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Senin ben
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin ben
Santos kim ya?3 milyon euro alacak herhalde ekibiyle birlikte. Baktığında Santos maliyetinde bir para. 2 şampiyonluk kazandırmış hocaya verilir mi? Verilir. Bu sene 60 milyon TL alıyordu sanırım.
olm eski haline geri dön. ben bu keli her gördüğümde sövüyorum.Avatar değişiklikleri devam edecektir kanks yav![]()
Geçen ki haşat olmuş suratlı rizeli amucam çok datluyduAvatar değişiklikleri devam edecektir kanks yav![]()
Güleriz mizahını yaparız falan filan ama adam güçlü kanks yavolm eski haline geri dön. ben bu keli her gördüğümde sövüyorum.
yolda karşıma çıksa keline cila atarım
diğer kel kupayı bu iğrenç herife salmasa poposuna vole yemişti çoktan yaw.Güleriz mizahını yaparız falan filan ama adam güçlü kanks yav![]()
Bjk'nin Portekiz'li kovulan hocası.Santos kim ya?
maci bende izliyorum . bayagi efektif oynuyor versus kanada .Bu arada Weghorstla İcardi iyi 1 2li olur forvette.Çift forvet oynayacaksak iş yapar kesinlikle..
Biz o kupayı hakkımızla aldık başka takımlarla karıştırma bizi kanks yavdiğer kel kupayı bu iğrenç herife salmasa poposuna vole yemişti çoktan yaw.
Lig performansı da iyi Suat abi yavmaci bende izliyorum . bayagi efektif oynuyor versus kanada .
o degilde, real'in istedigi *davies'in izledigim en vasat performansi bu mac oldu. bitmis okeye donuyor gibi bir kafada idi sahada...
bayern /real ozelinde kendisine dair son yorumumda da belirtmistim kismen, peak doneminden cok uzakta bir davies var idi izledigim bu sezonki maclarda.
hollanda versus kanada macina donersek tekrar ;
davies'in karsisindaki levarkusen'li *frimpong kendisi resmen surklase etti her gelisinde. macinda cikana kadar oyuncusu *idi benim adima. 62 dakika sahada kaldi. 1 gol 1 asist ve bolca bindirmeli goze hos gelen performansi.
<- hoca nin kendisini bu macta sag onde oynatmasi nokta atisi bir dokunus oldu,bu mac ozelinde.
skor 4-0 , oyle de biter gibi.
saygi ve selamlar
Transfer toplantılarında falan hep oluyordu. Belki görüşmeleri belli yere kadar yürütenlerdendi bilemiyorum.ayhan ne yapıyor ki