Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Icardi cift forvet oynayamiyor

Gecen sezon gomis’le oynadigi maclar oldu mesela ve yan toplarda ayni cizgi de durduklari oluyordu üst üste binmis gibi

Bu sezon zaman zaman bakambu ile oynadi ligin ilk yarisinda yani daha degisik bir tarzi olan oyuncuyla ve yine olmadi

Icardi tek basina oynayinca daha etkili bana göre

Arkasinda mertens gibi bir baglanti oyuncusu ile 2 sezondur harikalar yaratiyor

Şöyle bakalım 2 şampiyonluk kazandırmış bir oyuncuya ekibiyle birlikte 3 milyon euro vermek gayet normal mevcut piyasaya baktığında. Bjk mesela Razvan'a gittiğinde adamın 2-3 milyon istediği söyleniyordu. Bu yeni aldıkları TD yüksek ihtimal 2-2.5 civarı bir para alacak. Şimdi gitsen yabancı bir TD'yi kariyerli bir şeyse minimum 5-6 milyon gibi bir paraya gelir. Böyle baktığında makul geliyor bana göre piyasa daha normal olsaydı 2-2.5 milyon euro daha okeydi.

Bu arada Weghorstla İcardi iyi 1 2li olur forvette.Çift forvet oynayacaksak iş yapar kesinlikle..
maci bende izliyorum . bayagi efektif oynuyor versus kanada .

o degilde, real'in istedigi *davies'in izledigim en vasat performansi bu mac oldu. bitmis okeye donuyor gibi bir kafada idi sahada...
bayern /real ozelinde kendisine dair son yorumumda da belirtmistim kismen, peak doneminden cok uzakta bir davies var idi izledigim bu sezonki maclarda.

hollanda versus kanada macina donersek tekrar ;
davies'in karsisindaki levarkusen'li *frimpong kendisi resmen surklase etti her gelisinde. macinda cikana kadar oyuncusu *idi benim adima. 62 dakika sahada kaldi. 1 gol 1 asist ve bolca bindirmeli goze hos gelen performansi.

<- hoca nin kendisini bu macta sag onde oynatmasi nokta atisi bir dokunus oldu,bu mac ozelinde.

skor 4-0 , oyle de biter gibi.

saygi ve selamlar

maci bende izliyorum . bayagi efektif oynuyor versus kanada .

o degilde, real'in istedigi *davies'in izledigim en vasat performansi bu mac oldu. bitmis okeye donuyor gibi bir kafada idi sahada...
bayern /real ozelinde kendisine dair son yorumumda da belirtmistim kismen, peak doneminden cok uzakta bir davies var idi izledigim bu sezonki maclarda.

hollanda versus kanada macina donersek tekrar ;
davies'in karsisindaki levarkusen'li *frimpong kendisi resmen surklase etti her gelisinde. macinda cikana kadar oyuncusu *idi benim adima. 62 dakika sahada kaldi. 1 gol 1 asist ve bolca bindirmeli goze hos gelen performansi.

<- hoca nin kendisini bu macta sag onde oynatmasi nokta atisi bir dokunus oldu,bu mac ozelinde.

skor 4-0 , oyle de biter gibi.

saygi ve selamlar
Lig performansı da iyi Suat abi yav :D Bua rada Beier geçen ALmanya Milli Takımıyla oyuna sonradan girmişti Ukrayna Maçı'nda güzel 1 sivrilme yaşamış Milli Takım heyecanıyla.Ben çok beğendim.Eskiden bu böyle değildi korkak 1 oyunu vardı.Milli Takım işleri değiştiriyo tabii ki yav :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt