- 23 Temmuz 2011
- 75.605
- 51.131
- 4.693
Thuram mı Tolunay mıheh bana bunlarla gelseler keşke
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Thuram mı Tolunay mıheh bana bunlarla gelseler keşke
Thuram. Maaşı 700b avro filan şu anda adamınThuram mı Tolunay mı
ho Goretzkayı aldıkAli Naci Küçük: "Leon Goretzka'nın Galatasaray'a transfer olma ihtimali sıfır"
nasılsa enayıler alıyor
ne oldu dolar 45 tl mı oldu forma zamlanıyor
Zehirli ok geldi goretzka hayırlı olsun.Ali Naci Küçük: "Leon Goretzka'nın Galatasaray'a transfer olma ihtimali sıfır"
@Melih Sönmez @Tuna Köse O parayı boşver 10 milyon eurosunu sen gel bu 2liye verelim 10'a katlasınlar kanks yavFofanaya 350m euro verilmesine karşıyım.
Bu para daha verimli yerlerde kullanılabilir.
Jedson zu zenit mi kanksZenit'in transfer bağlantıları çok iyi bence Gedson Fernandes'i 10 milyon euroya alıp 40 milyon euroya da satabilirler..
Konuşulmuş ya diğer sayfalarda kanks yavJedson zu zenit mi kanks
belediyede tanıdıklarımız var şükürler olsun, 10 milyonu bana getirin 2 seneye arazinin ortasından yol geçirelim@Melih Sönmez @Tuna Köse O parayı boşver 10 milyon eurosunu sen gel bu 2liye verelim 10'a katlasınlar kanks yavNerde değerli arazi var ucuza kapatırlar bunlar var ya bunlar az değiller valla kanks yav
![]()

Samsun Atakum'da kaç tane dükkanınız ve eviniz var sizin reis yavbelediyede tanıdıklarımız var şükürler olsun, 10 milyonu bana getirin 2 seneye arazinin ortasından yol geçirelim![]()
Isdeyim kanks yav, calis calis nereye kadar almanya bitirdi bizi kendimi kafesde gibi hissediyorumKonuşulmuş ya diğer sayfalarda kanks yav![]()
O'nu İnstagram'a attığın videolardan biliyoz biz kanks yavIsdeyim kanks yav, calis calis nereye kadar almanya bitirdi bizi kendimi kafesde gibi hissediyorum
Sinirden sprarring de bi ögrencinin burnunu kirdimO'nu İnstagram'a attığın videolardan biliyoz biz kanks yavİyi antrenmanlar dilerim
![]()