Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GPznJ4sWAAMbBuo

Bence kısa vadede transfer beklememek lazım.

Samsun Atakum'da kaç tane dükkanınız ve eviniz var sizin reis yav :D Zamanında oraları iyi zula yapmışsınızdır siz reis yav :D
Ben memur çocuğuyum ya.
Atakum tütün tarlasıyken önce ananem 20 dönün araziyi burada sinek var diye istememiş, sonra da babama gelen 3 dönümlük türkişin mrerkezindeki arsayı buraya 1 maaş veremem diyerek elinin tersiyle itmiş.

Bana daha fırsat gelmedi o fırsatı bekliyorum:asd: gerekirse borca girip alacam :asd: :asd:

Transferler son dakikaya kalacak mı?

Dursun Özbek: "Transferleri son dakikaya bırakma lüksümüz yok. İstediğimiz oyuncular da var. Bu sene EURO maçları var. Oradaki performanslara göre satılacak ve alınacak oyuncuların finansal yapısı değişiyor. Hedefimiz kampa yetiştirmek."

Öyle bir maddesi varsa bizden önce davranıp alabilecek pek çok kulüp vardır. Türkiye ligini ilk seçenek olarak görebilecek oyuncu sayısı az bence, keza Fofana gibi bir isimsen üçüncü-dördüncü alternatif olarak görürsün.

Ben memur çocuğuyum ya.
Atakum tütün tarlasıyken önce ananem 20 dönün araziyi burada sinek var diye istememiş, sonra da babama gelen 3 dönümlük türkişin mrerkezindeki arsayı buraya 1 maaş veremem diyerek elinin tersiyle itmiş.

Bana daha fırsat gelmedi o fırsatı bekliyorum:asd: gerekirse borca girip alacam :asd: :asd:
Her gece o 20 dönüm bizde olsaydı diye düşünürken sen temsili reis yav :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt