Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.262
- 18.422
- 1.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende anlamıyorum ya ne desin adam kasa para dolu 25 milyona adam alıcaz kim ne isterse verecez mi desin gayet mantıklı oynamış rolünü orda ayritettwn kimseyi satmıcaz demesine normal demekki kerem aktütk falan iyi paraya gidecekBen boşa yangın yapıldığını düşünüyorum.Baskan biraz ruhsuz anlatmış ama
Kotu transferler yapılacağını düşünmüyorum.
En az iki oyuncu şampiyonada başkanın dediğine göreman utd fofanayı alsın bize mctominayı salsın 10 numara iş olur.
Ingiltereden ilgi varsa geçmiş olsun
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Olabilir Elneny serbest kaldı. Jorginho ile sözleşme uzattılar. Herhalde Partey yerine düşünüyorlar o zaman. Eğer doğruysa Partey'i satıp alırlar.
Her gece o 20 dönüm bizde olsaydı diye düşünürken sen temsili reis yav
Trabzon seliyle birlikte dolmuş hattı da Akçaabat denizini boylamış

5 Temmuz netimize yetmiyor yav 10 gün gayet yeterli süreŞu transfer sezonu neden eylülde kapanır bizde anlamıyorum 31 Ağustosta kapat gitsin
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Barış Alper Kerem gibi oyuncuları satilikta gibi göstermek yanlış politika olur doğru ücreti getiren zaten alır.Transferlere gelince Avrupa Şampiyonası direk söyledi onun yanında para sacacaz dokecez dese yanlis olur.Ayrintilari seçmek önemli Avrupa da başarıdan bahsediyor başkan çıkıpta isim beklemek saçma olur.Bende anlamıyorum ya ne desin adam kasa para dolu 25 milyona adam alıcaz kim ne isterse verecez mi desin gayet mantıklı oynamış rolünü orda ayritettwn kimseyi satmıcaz demesine normal demekki kerem aktütk falan iyi paraya gidecek
Griezman boş boş sahada dolanıyor. 15 milyon da bonservisi var.yauv kim bu fofana kim ne kadar izledi bu herifi
biz kimseye 15-20 veremeyiz
ya olmuş hafif düşüşe geçmiş adam alacaklar
veyahut no name biri
adam bu kadar iyise ve plden takımlar istiyorsa ama o buraya geliyorsa zaten gerizekalının önde gidenidir
akıl makıl yoktur o adamda
malın tekidir
al griezmanı yanınada 3-4 milyonluk gençleri doldur yapacağın tek şey bu anasını satayım
1 yıldızlık yerin var takımda
yine saçma sapan alamayacağın adamlarla uğraşıyorlar! 5 milyonluk no name topçu bile alamazlar bunlar ya hadi neyse Galatasarayı bunlar yüzünden küçümsemeyelim!
DURSUN ÖZBEK İSTİFA!!!
daha prof açıklamalar olamazŞu yönetime bak anasını satayım Ali Yüce hariç bir tane güven veren adam yok!!!!
Hepsinin suratından işbilmezlik, pısırıklık akıyor!