Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben boşa yangın yapıldığını düşünüyorum.Baskan biraz ruhsuz anlatmış ama
Kotu transferler yapılacağını düşünmüyorum.
Bende anlamıyorum ya ne desin adam kasa para dolu 25 milyona adam alıcaz kim ne isterse verecez mi desin gayet mantıklı oynamış rolünü orda ayritettwn kimseyi satmıcaz demesine normal demekki kerem aktütk falan iyi paraya gidecek

Yeter sokcam mençıstırına geçen sene amrabat mevzusu bu sene fofana bi sal be ağa bu fofanada aklı varsa o cenabet Manu yada Arsenal’e gitmez

Her gece o 20 dönüm bizde olsaydı diye düşünürken sen temsili reis yav :D

Trabzon taraf daha fena bizde yav hadi bu alınacak hedefti. Akçaabatta kocaman bir tepeyi yerden yukarıya kadar olan dede toprağını devlet yol geçirirken halaların toprağından niye geçmedi ve onlar para kazanamadı diye dededen kalma bu muhteşem yeri dava ile sattılar. Rezil gibi adam başı 10 tane ata lirası düştü. Abi hiç bişe yapmayıp bir işletmeye kiraya versen öyle olduğu gibi restaurant tarzı bir yer yapılsa ki nefis olurdu. O yılı unutamıyorum benzer bir işletmenin kirası 20 bindi o bölgede. Bir ata lirası da 500 lira. Her ay 40 ata lirası kadar para. 9 büyük kardeşe 9 ayda kiradan alacağı para miktarı.
Ama zekasızlık ata sporu.
Atvyi 32 inç lcd yerine 42 inçte izleyip akşam bir somun ekmek yemek dururken kim beynini kullansın ki.

Dünya değerli taşınmazların zeka yoksunu insanların yönetiminde olamayacak kadar hassas bir gezegen.
Abi iq sahibi olmayan insanlar çoğalmamalı cidden bak. Annemin amcasının 27 tane dairesi var, abisi(dedem) buna Almanya’da bakarken bu parasını stoklıyormuş. Türkiye’ye dönmüşler dedemin elindeki parayada abi dolmuş hattı alalım çalıştırız demiş bu Kamil de tamam demiş. Kendi biriktirdikleri ile de arsa toplamış yıllarca. :asd: Trabzon seliyle birlikte dolmuş hattı da Akçaabat denizini boylamış :asd:

Benim dedem de çoğalmamalıydı ya. Keyif pezevengi herif. Birde bu yukarıda dediğim devasa arsa var ya he onu da dedemle büyük amca almışlar halalar küçük amca falan katkı yok. Gitmişler kardeş payı yapmışlar, dizi mi lan bu.

Akrabalarını vurdu diye gazeteye çıkacam yaramı deşmeyi bırak :asd:

yauv kim bu fofana kim ne kadar izledi bu herifi

biz kimseye 15-20 veremeyiz

ya olmuş hafif düşüşe geçmiş adam alacaklar
veyahut no name biri

adam bu kadar iyise ve plden takımlar istiyorsa ama o buraya geliyorsa zaten gerizekalının önde gidenidir
akıl makıl yoktur o adamda
malın tekidir

al griezmanı yanınada 3-4 milyonluk gençleri doldur yapacağın tek şey bu anasını satayım
1 yıldızlık yerin var takımda

yine saçma sapan alamayacağın adamlarla uğraşıyorlar! 5 milyonluk no name topçu bile alamazlar bunlar ya hadi neyse Galatasarayı bunlar yüzünden küçümsemeyelim!

DURSUN ÖZBEK İSTİFA!!!

Bende anlamıyorum ya ne desin adam kasa para dolu 25 milyona adam alıcaz kim ne isterse verecez mi desin gayet mantıklı oynamış rolünü orda ayritettwn kimseyi satmıcaz demesine normal demekki kerem aktütk falan iyi paraya gidecek
Barış Alper Kerem gibi oyuncuları satilikta gibi göstermek yanlış politika olur doğru ücreti getiren zaten alır.Transferlere gelince Avrupa Şampiyonası direk söyledi onun yanında para sacacaz dokecez dese yanlis olur.Ayrintilari seçmek önemli Avrupa da başarıdan bahsediyor başkan çıkıpta isim beklemek saçma olur.

yauv kim bu fofana kim ne kadar izledi bu herifi

biz kimseye 15-20 veremeyiz

ya olmuş hafif düşüşe geçmiş adam alacaklar
veyahut no name biri

adam bu kadar iyise ve plden takımlar istiyorsa ama o buraya geliyorsa zaten gerizekalının önde gidenidir
akıl makıl yoktur o adamda
malın tekidir

al griezmanı yanınada 3-4 milyonluk gençleri doldur yapacağın tek şey bu anasını satayım
1 yıldızlık yerin var takımda

yine saçma sapan alamayacağın adamlarla uğraşıyorlar! 5 milyonluk no name topçu bile alamazlar bunlar ya hadi neyse Galatasarayı bunlar yüzünden küçümsemeyelim!

DURSUN ÖZBEK İSTİFA!!!
Griezman boş boş sahada dolanıyor. 15 milyon da bonservisi var.

Orta sahanın ortasına adam alacağımız için de ofsnsif ihtiyaçlar öncelikli değil.
Elde bir sürü adam var zaten en büyük sıkıntı bunları okutmakta.

Şu yönetime bak anasını satayım Ali Yüce hariç bir tane güven veren adam yok!!!!

Hepsinin suratından işbilmezlik, pısırıklık akıyor!

Açıkçası şimdiye kadar akla yatkın gerçekçi hedef olarak sadece Portekizde oynayan Gonçalo Franço ismi çıktı. Diğer isimler Goretzka, Thuram, Fofana, McTominay bizim için olabilecek isimler değil. Bu oyuncular bize düşmez gerçekçi olalım. O yüzden şu anda çıkışa geçmiş Avrupa kulüplerinin yeni yeni dikkatini çeken genç oyuncular bizim açımızdan gerçekçi hedef olur.

Cenk Ergün yine Bedevileri dolduruyor belli ki

Mazraoui doğru olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt