Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yatmadan şu dün ki röpları bi izleyeyim dedim
Erden Timurun gittiğine baya bi sevinmiş ve rahatlamış gördüm
beine verdiği röpda benim istediğim topçular alınacak dediğinde sinirlerim zıpladı!!!!! Sanki kendisinin çok istediği topçular müthişdiler! seferoviç, misyö, angelino, olivera
vecinoyuda kitleyecekdi
köhnüde gördük saatli bomba herif

Zaten Erden Timurun veda toplantısında sezmiştim birşeyler iyice kanıtlandı

Okan Buruku Metin Öztürk getirmişdi
o da bu işin içinde!

ben sinirleniyorum böyle ikiyüzlülüğe
aslada affetmem bi insanın kötülüğünü gördüğüm an adam yerine koymam daha, yerin dibine sokarım!

Okan hoca 2 gün önce omuz omuza erde başkanla beraberdi renktaş abartıyosun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Öyle mesajlar okuyorum ki gören 2 senedir florya'da çayı ve çorbayı bile okan hoca ve erden timur'un yaptığını düşünür. avrupa maçlarına takımı sağ ve sol beksiz ben çıkardım sanki.

Erden Timur'un olmayisi, evet, bir eksikliktir. Ancak, abartmamakta lazim. Bu sene 1 mac daha problem yasasaydik ya da CL'ye gidemeseydik gorurdum ben Erden'i Okan'i Ozbek'i..

Öyle mesajlar okuyorum ki gören 2 senedir florya'da çayı ve çorbayı bile okan hoca ve erden timur'un yaptığını düşünür. avrupa maçlarına takımı sağ ve sol beksiz ben çıkardım sanki.

başkan almadı başkan para yok dedi limit yok dedi boeyin parası gelince anca yaptırdı!
ne çabuk unutuyorsunuz herşeyi

Hoca ve başkan ilk 11'e transfer yapılacak mevkileri erkenden duyurdu. eksikleri doğru bir şekilde tespit ettikleri anlaşılıyor. elimizdeki işe yaramayan ve para edecek elemanları satma konsunda beceri göstermeleri gerekiyor. 16 ve 14 yabancı varken bir sürü çer çöp getirdik. doğru adamları alıp kontenjanı efektif kullanırsak önümüz açık. Sezonu 8 yabancıyla bitirdik.

Biz nezaman dogru durust oyuncu satacaz, bosuna sportif direktor lazim demiyoruz.

Erden Timur'un olmayisi, evet, bir eksikliktir. Ancak, abartmamakta lazim. Bu sene 1 mac daha problem yasasaydik ya da CL'ye gidemeseydik gorurdum ben Erden'i Okan'i Ozbek'i..
Başarı hocanın, başarısızlık yönetimin olacaktı. hocaya yazar. afrika'dan sakat sağ bek getirdiler hocaya. Sıfır verim. Bol bonuslu kiralık topçuların hali ortada. Hiç birini almadılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt