Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transfer kolpa takibi >Turnuva başlasın da maç izleyek 2 haftadır maç yok kuruduk sanki sezon biteli 3 ay olmuş gibi hissediyorum.
Hakkaten çok manasız sıcak, yaprak kıpırdamıyorbu sıcakta
ağacın gölgesi altında değil
TÖHMET altındayız
yatmadan şu dün ki röpları bi izleyeyim dedim
Erden Timurun gittiğine baya bi sevinmiş ve rahatlamış gördüm
beine verdiği röpda benim istediğim topçular alınacak dediğinde sinirlerim zıpladı!!!!! Sanki kendisinin çok istediği topçular müthişdiler! seferoviç, misyö, angelino, olivera
vecinoyuda kitleyecekdi
köhnüde gördük saatli bomba herif
Zaten Erden Timurun veda toplantısında sezmiştim birşeyler iyice kanıtlandı
Okan Buruku Metin Öztürk getirmişdi
o da bu işin içinde!
ben sinirleniyorum böyle ikiyüzlülüğe
aslada affetmem bi insanın kötülüğünü gördüğüm an adam yerine koymam daha, yerin dibine sokarım!
Galatasaray taraftarları yani bizim için değil.Transfer kolpa takibi >
Galatasaray’ı bıraktım üstatbu sıcakta
TÖHMET altındayız
töhmet altında bırakan töhmet barındıran postlardan kaçınalımbu sıcakta
TÖHMET altındayız
Öyle mesajlar okuyorum ki gören 2 senedir florya'da çayı ve çorbayı bile okan hoca ve erden timur'un yaptığını düşünür. avrupa maçlarına takımı sağ ve sol beksiz ben çıkardım sanki.
Öyle mesajlar okuyorum ki gören 2 senedir florya'da çayı ve çorbayı bile okan hoca ve erden timur'un yaptığını düşünür. avrupa maçlarına takımı sağ ve sol beksiz ben çıkardım sanki.
fofana fofanadakime aldik
Galatasaray’ı bıraktım üstat
Başarı hocanın, başarısızlık yönetimin olacaktı. hocaya yazar. afrika'dan sakat sağ bek getirdiler hocaya. Sıfır verim. Bol bonuslu kiralık topçuların hali ortada. Hiç birini almadılar.Erden Timur'un olmayisi, evet, bir eksikliktir. Ancak, abartmamakta lazim. Bu sene 1 mac daha problem yasasaydik ya da CL'ye gidemeseydik gorurdum ben Erden'i Okan'i Ozbek'i..
Keşke Arsenal kadar paramız olsa en az 3 tane daha Avrupa'dan kupa alırdıkArsenal sesko + douglas luiz zorluyor. Pedro netoyu da deli gibi istiyorlar. Yine iyi para harcayacaklar galiba