Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 86.319
- 67.151
- 4.933
Tottenham bile wonderkid peşinde artık, bergvallı almışlar 10 mye ne zaman aldınız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray taraftarları yani bizim için değil.
Biz nezaman dogru durust oyuncu satacaz, bosuna sportif direktor lazim demiyoruz.
En iyisi Ferrari analizi yapmak.Bugün başkan çıkmış bankalar birliği gelirlere el koyuyor diyor eee söz veren sen değil miydin seçime yeni yönetim bankalar birliği anlaşması olmadan seçilecek dememiş miydin.
Yakın zamanda olacakları söyliyeyim limitlere takılıyoruz şampiyonlar ligi gruplarına kalmamız gerekiyor olacak yavaş yavaş ortamı hazırlıyorlar.
O yüzden çok fazla takip etmiyorum çünkü takip edince insanın canı sıkılıyor ara ara girip bakıyorum zaten muhabirler bile ne olacağını bilmiyor Erden Timur sonrası 4-5 tane isim atıyorlar beklentiyi arttırıyorlar ama ne zaman geleceğine dair en ufak fikir yok muhtemelen 2 Eylül'e kadar bekleriz.
Rodri-guimares önlerinde musiala de bruyne bernardo. De bruyne ne yapacak gider mi
Marek Heinz?Kuzeyli oyuncuların iyilerini genelde epl ve Alman kulüpleri alıyor. Biz nelsson u iyi aldık.
Kuzeyli oyunculardan iyilere 2 örnek vereyim de bizde iyi olan elmander ve ujfaluji. Çekya yı kuzey ülkelerden sayıyorsak tabi ki. Hoş çekya yı sayacaksan baros u da eklemek gerek..
adamların 10 m verip iki, üç sene kiralayarak ya da antreman yaptırarak bekletme şansı var. Biz bir oyuncuya 10 m verirsek hemen verim almak zorundayız.Tottenham bile wonderkid peşinde artık, bergvallı almışlar 10 mye ne zaman aldınız
"Galatasaray'in 8 numara hedefinde olan ilk ismi bilmiyorum"
Ne yapabilirsin kibi yildir ayni espri yapiyosun kemal