- 22 Ağustos 2010
- 29.652
- 31.497
- 2.638
allah belanı wersin gibi bir şey sandım benAWB yazınca havalı mı oldun
Sabahtan beri kim bu diyorum

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
allah belanı wersin gibi bir şey sandım benAWB yazınca havalı mı oldun
Sabahtan beri kim bu diyorum
var sana doğru yaklaşıyorumŞakırtı var mı
dünyada gs muhabirlerinden bile daha düşük iqlu tek insan olabilirsalon takımı bilmem ne diye yazınca komik olduğunu kim söylemiş acaba bu salağa?
bir de üşenmeden 100 milyon tane böyle tweet atmış osuruk beyinli ya.
Ndombelenin sözlesmesi fesh edilmis. Hemen alalim
O olmaz ki reis A W B , W ikinci sırada Allah Wersin belanı olur en fazla .dallah belanı wersin gibi bir şey sandım ben![]()
wersin idmanyurduO olmaz ki reis A W B , W ikinci sırada Allah Wersin belanı olur en fazla .d
gs adına erimeyen tek şey.Ndombele gözlerimizin önünde eriyor ve bir şey yapamıyoruz.
adam kilo alarak gitmistir belki deNdombele gözlerimizin önünde eriyor ve bir şey yapamıyoruz.
Kimsenin ekmeğinde gözümüz yokadam kilo alarak gitmistir belki de
İki senedir söylüyorum Jovic ve Piatek bu ligde aşırı performans verirler diye. Piateki başakşehir değerlendirdi.İçimden Jovic’in alınacağı geçiyordu.
Gördük piatekiİki senedir söylüyorum Jovic ve Piatek bu ligde aşırı performans verirler diye. Piateki başakşehir değerlendirdi.
demiyor. rakamları abartı yazdım total bütçede istesek oralara kadar çıkarız demişbirinci tivitte mctominay ve bissaka icin 30m pakket vermisiz diyor