Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O değil de en çok hakan ve ilkaya tutuluyorum. Umarım bu ikisini hiçbir zaman almayız çünkü ikisi de gözden düşünce mesut gibi emeklilik ikramiyesi için buraya gelecektir.

Okan Buruk: "Bize kalsa sağ bekin hem defansı hem hücumu iyi olsun ama öyle olunca 50-60 milyon euro oluyor.

Boey profilindeki biri olması bizim için iyi olacak. Sağ beke göre orta sahadaki profili değiştiriyorsunuz. Şuanda görüştüğümüz oyuncular var. Beklediğimiz cevaplar var."

Sağ bek defansif olarak güçlü olursa orta saha biraz daha ofansa yatkın olacak, ofansif olursa orta saha 6 numaraya dönük olacak bakalım şapkadan ne çıkacak

O değil de en çok hakan ve ilkaya tutuluyorum. Umarım bu ikisini hiçbir zaman almayız çünkü ikisi de gözden düşünce mesut gibi emeklilik ikramiyesi için buraya gelecektir.
Biri ligin en iyi oyuncusu seçiliyordu az kalsın İtalya’da. Diğeri 33ünde CL şampiyonu olup Barca yaptı.

Mesut dediğin adam 32sinde nal topluyordu, napacak Hakanla İlkay o kariyerleri bırakıp Türkiye’ye gelip koç’un fetöcü demelerini falan mı dinleyecekler.

Vallahi hiçbir beklentim isteğim hayalim arzum yok

Bir tek dileğim var

Uzun vadede elimizi zora sokacak işler yapılmasın

Yani çıkılamayacak kontratlara girilmesin, geri dönüşü olmayacak bonservisler harcanmasın, elimizdeki değerler ederinden ucuzuna elden çıkarılmasın

Erden başkan dönene kadar gölge etmesinler yeter

2 milyona topcu alacak kadar fakir degiliz

kim yapmış bu tercümeyi, sadece obi wan kenobi diyor herif bi de 30-40 abartıysa zaten 30a 2sinin anca başını alırsın herifin verdiği duyum baştan saçma
SD "Rahat olun başkan 30-40 ne kadarsa alıp gelin" dedi deyip, "bana Obi-Wan Kenobi getirin" demiş. Garson gördüğünüz her "Wan" Kenobi değildir diye uyarmış.

Burada 2 isim olduğu net.
Obi ve wan diye ayırmış, bunu da gördüğünüz her wan cümlesinden anlaşılıyor.

Bizim transfer görüşmelerini kim yapıyor şuan

SD "Rahat olun başkan 30-40 ne kadarsa alıp gelin" dedi deyip, "bana Obi-Wan Kenobi getirin" demiş. Garson gördüğünüz her "Wan" Kenobi değildir diye uyarmış.

IMG_0361.png

şu cümleyi tebrik etmiş zaten burda yazılıyor.

Gerekirse 50 verip ikisini de alsak da rahatlasak keşke yeter artık para harcayin ulan

teşekkürler renktaş
okudum ve dediğin gibi net olmadığını tekrar anladım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt