Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan hocanın analizlerine çok doğru olmuş. Bu sene takımda en çok eleştirdiğimiz kısım oyunu tutma kısmaydı. Okan hocanın bunu görüp bu konuda ekstra çalışmamız ve güçlenmemiz gerektiğini söylemesi mutlu etti şahsen.
şu açıdan hoca analizli program olması harikulade.

top taşıyan ortasaha falan filan.

db7612453b467ca2b5404daf5b51d4c2.jpg

Bravo gerçekten cago'ya akla gelmeyecek bir bilgi vermiş

Dursun yönetimiyle birlikte genç, gelecek vaadeden oyuncu bakmayı tamamen bıraktık herhalde. Varsa yoksa girecek kazıklar arıyorlar. Bu işin sonu yine ffp’ye gider. Rakibin başkanı kendi cebinden yüzmilyonlar harcıyor, bizim yönetim kulübün kaynaklarını hiç ediyor. Galatasaray gibi kendi kaynakları ile dönen bir kulüpte seçilmiş bir yönetim istediği gibi hareket edememeli. Bence sportif AŞ’yi de genel kurul seçmeli.

@Alper Altun baba bu konuştuğumuz isimlerin transferi eylüle kadar sarkacak potansiyelde. Ben braga dan önerdiğin Zalazar veya yine Portekiz ligindeki Franco gibi parlamamış ama cevheri fark ettiğimiz isimler ile kampa başlamamızın daha faydalı olacağını düşünüyorum. Senin fikrin nedir ?

1 sene oynayan veiga bile -daha genç tabii ama- 30a gitti.Garcia iki senedir iyi top oynuyor ,Milli takıma da alındı , İspanyanın o bölgede bir sürü top class adamı olmasa kadroda da olurdu hatta.Çok iyi performans göstermiş orta sahayı bile 18e kapatıyorsun.Bizimkiler piyasa pahalı cart curt kolpa sıktırıyor muhabirlere.15 civarına bir sürü adam var.
Milli takım görmemiş boey 35 yaptı ve bek oyuncusu. Ayrıca 18 de bize göre az buz bir para değil. Bir de yönetim kendilerinden istenilecek oyuncular için de fiyatlar uçtu bizden ucuza futbolcu alamazsınız olayına giriyor.

Screenshot_20240612_234244_com.kokteyl.mackolik_edit_198944627074329.jpg

Awb + mc = 30m euro
pasalic + 10m = zaniolo

Awb ve Mc işini uzatmadan direk almak lazım, madem para var harcanacak doğru kişilere harcansın

Zaniolo, Atalanta konuşuluyor oradan ihtiyacımız olan adamı çekmek süper olur.

Mevcut kadroya 3 transfer yetiyor. Diğerleride giden gelene göre yapılır hiç değilse sezona net 11 ile gireriz.

Ekli dosyayı görüntüle 247807

Awb + mc = 30m euro
pasalic + 10m = zaniolo

Awb ve Mc işini uzatmadan direk almak lazım, madem para var harcanacak doğru kişilere harcansın

Mevcut kadroya 3 transfer yetiyor. Diğerleride giden gelene göre yapılır hiç değilse sezona net 11 ile gireriz.
30 Milyonu oraya değil - SEnaya + thurama gömerim gözü kapalı, belki daha azına bile çıkarsın.

Ekli dosyayı görüntüle 247807

Awb + mc = 30m euro
pasalic + 10m = zaniolo

McTominay'i unutalim, bedeli en az 25 milyon euro.

Zaha'yi mumkunse ilk 11'de hic gormeyelim. 🤢

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt