Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 17.401
- 10.248
- 1.688
aklıma gelmemiştir. gelirse yazarım. konu neydi?Harikasın ama bana konulu bir film önermedin aramızda bir soğukluk oluştu![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aklıma gelmemiştir. gelirse yazarım. konu neydi?Harikasın ama bana konulu bir film önermedin aramızda bir soğukluk oluştu![]()
Zaha tam bir pandoranın kutusu ya - oturmuş ortasaha ile neler olabilir diyorsun ama o kadar kontra durumu yok alan bulamaz kapalı defansa karşıda diyorsun...McTominay'i unutalim, bedeli en az 25 milyon euro.
Zaha'yi mumkunse ilk 11'de hic gormeyelim.![]()
Ziyech dururken her turlu Ziyech oynar bu takimda, herif daha az macta daha cok etki yapti Zaha'dan.Zaha tam bir pandoranın kutusu ya - oturmuş ortasaha ile neler olabilir diyorsun ama o kadar kontra durumu yok alan bulamaz kapalı defansa karşıda diyorsun...
takmdaki en %50-%50 adam.
Senayı bilmiyorum ama thuramda çekincem var şimdiye talipleri sıraya girmesi lazımdı. 2 isimi alırsın ama şl arenasında ne yaparlar bilemem tecrübe konusunda zayıflar onlar yerine net iki isim daha doğru olur bana göre.30 Milyonu oraya değil - SEnaya + thurama gömerim gözü kapalı, belki daha azına bile çıkarsın.
Yaz kampı geçirmiş Zaha bizle değişik olabilir sakatlık durumı filanda yok. Birde Kerem'in gittiği senaryoda Zaha'dan daha iyisini alabilir mi şüpheliyim yönetimin.McTominay'i unutalim, bedeli en az 25 milyon euro.
Zaha'yi mumkunse ilk 11'de hic gormeyelim.![]()
ziyech için %100 katılıyorum - net top kullanıyor adamZiyech dururken her turlu Ziyech oynar bu takimda, herif daha az macta daha cok etki yapti Zaha'dan.
Zaha'ya resmi teklif gelirse direk satmak en mantiklisi. Aldigi maastan kurtulmus oluruz en azindan.
Ziyech > Zaha ustte belirttim.Senayı bilmiyorum ama thuramda çekincem var şimdiye talipleri sıraya girmesi lazımdı. 2 isimi alırsın ama şl arenasında ne yaparlar bilemem tecrübe konusunda zayıflar onlar yerine net iki isim daha doğru olur bana göre.
Yaz kampı geçirmiş Zaha bizle değişik olabilir sakatlık durumı filanda yok. Birde Kerem'in gittiği senaryoda Zaha'dan daha iyisini alabilir mi şüpheliyim yönetimin.
Mc için 15 tamam gibi ya.
Okan buruk un bugünkü videoyu izle. Sorunun cevabını alacaksın. Benim düşüncem de paralel buna. 12 yabancılı sistemde alacağın oyuncular direkt katkı sağlayacak oyuncular olmalı. Morutan cicaldau gibi alıp 1 2 sene takılsınlar duruma göre hareket ederiz dönemi artık çok zor. Oyuncu analizleri önemli tabi yaşa bakmaksızın aldığında katkı alabileceğin kimyaya uygun oyuncular alınması gerekiyor. Bu oyuncular genç olursa daha iyi tabi ki...Dursun yönetimiyle birlikte genç, gelecek vaadeden oyuncu bakmayı tamamen bıraktık herhalde. Varsa yoksa girecek kazıklar arıyorlar. Bu işin sonu yine ffp’ye gider. Rakibin başkanı kendi cebinden yüzmilyonlar harcıyor, bizim yönetim kulübün kaynaklarını hiç ediyor. Galatasaray gibi kendi kaynakları ile dönen bir kulüpte seçilmiş bir yönetim istediği gibi hareket edememeli. Bence sportif AŞ’yi de genel kurul seçmeli.
Ziyech kafada bitirmiş işi araplardan kontrat almaya çalışıyor seneye ona güvenip sezona girmem.Ziyech > Zaha ustte belirttim.
senaya bir mariano değil ama sağlam adam gii duruyor.Senayı bilmiyorum ama thuramda çekincem var şimdiye talipleri sıraya girmesi lazımdı. 2 isimi alırsın ama şl arenasında ne yaparlar bilemem tecrübe konusunda zayıflar onlar yerine net iki isim daha doğru olur bana göre.
Yaz kampı geçirmiş Zaha bizle değişik olabilir sakatlık durumı filanda yok. Birde Kerem'in gittiği senaryoda Zaha'dan daha iyisini alabilir mi şüpheliyim yönetimin.
Katilmiyorum. Ona bakarsak Zaha'nin sahada yuruyecek hali yok daha ben dogru duzgun bir depar/calim attigini gormedim sezon boyunca. Ziyech'e ondan daha cok guveniyorum. En azindan klasini gostermis oldu oynadigi maclarda.Ziyech kafada bitirmiş işi araplardan kontrat almaya çalışıyor seneye ona güvenip sezona girmem.
Sen bitanesin Ekinim ana konuya yazıyorumaklıma gelmemiştir. gelirse yazarım. konu neydi?
Amrabatı alsalar bari o duruma geldim.
Bugun amrabata burun kiviranlar yarin amrabat diye sayiklayacak bunu hepimiz biliyoruz
Zaha nın olayı yaz kampı geçirmesinde değil bence. Zaha şampiyonluk yarışında dominant oynayan bir takımın oyuncusu olmaktan çok uzak. Mental olarak da değişeceğini sanmıyorum. Mesela önceden barış için söylüyordum bunu ama barış ın karakteri falan bilmeden söylediğimiz sözlermiş bunlar. Çocuk hergğn birşey daha katmak için çalışıp kendini geliştiren bir oyuncu oldu. Fiziğini kullanıyor gücünü kullanıyor hızını kullanıyor tekniğini geliştiriyor. Ne yazık ki zaha sadece yeteneğine ve birebir adam eksiltmesine güveniyor. Repertuar da farklı bir oyun tarzı yok. Belki başka bir takımda yine idol olabilir ama Okan buruk takımında ancak yedekte oturur bu hali ile...Senayı bilmiyorum ama thuramda çekincem var şimdiye talipleri sıraya girmesi lazımdı. 2 isimi alırsın ama şl arenasında ne yaparlar bilemem tecrübe konusunda zayıflar onlar yerine net iki isim daha doğru olur bana göre.
sag bek assignon olacak %90
daha dur yav - sezon açılmadıAmrabatı alsalar bari o duruma geldim.
Ziyechte sezon boyu yattı nerdeyse bu dönemde Zaha baya çabalıyordu. Valla sezona net Zaha ile başlanır Ziyech güvenilir biri olsa takım takım dolaşmaz adamın mentali bitik. tabi herkesin kendi görüşü.Katilmiyorum. Ona bakarsak Zaha'nin sahada yuruyecek hali yok daha ben dogru duzgun bir depar/calim attigini gormedim sezon boyunca. Ziyech'e ondan daha cok guveniyorum. En azindan klasini gostermis oldu oynadigi maclarda.