Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
McTominay'i unutalim, bedeli en az 25 milyon euro.

Zaha'yi mumkunse ilk 11'de hic gormeyelim. 🤢
Zaha tam bir pandoranın kutusu ya - oturmuş ortasaha ile neler olabilir diyorsun ama o kadar kontra durumu yok alan bulamaz kapalı defansa karşıda diyorsun...

takmdaki en %50-%50 adam.

Zaha tam bir pandoranın kutusu ya - oturmuş ortasaha ile neler olabilir diyorsun ama o kadar kontra durumu yok alan bulamaz kapalı defansa karşıda diyorsun...

takmdaki en %50-%50 adam.
Ziyech dururken her turlu Ziyech oynar bu takimda, herif daha az macta daha cok etki yapti Zaha'dan.

Zaha'ya resmi teklif gelirse direk satmak en mantiklisi. Aldigi maastan kurtulmus oluruz en azindan.

30 Milyonu oraya değil - SEnaya + thurama gömerim gözü kapalı, belki daha azına bile çıkarsın.
Senayı bilmiyorum ama thuramda çekincem var şimdiye talipleri sıraya girmesi lazımdı. 2 isimi alırsın ama şl arenasında ne yaparlar bilemem tecrübe konusunda zayıflar onlar yerine net iki isim daha doğru olur bana göre.
McTominay'i unutalim, bedeli en az 25 milyon euro.

Zaha'yi mumkunse ilk 11'de hic gormeyelim. 🤢
Yaz kampı geçirmiş Zaha bizle değişik olabilir sakatlık durumı filanda yok. Birde Kerem'in gittiği senaryoda Zaha'dan daha iyisini alabilir mi şüpheliyim yönetimin.

Mc için 15 tamam gibi ya.

Ziyech dururken her turlu Ziyech oynar bu takimda, herif daha az macta daha cok etki yapti Zaha'dan.

Zaha'ya resmi teklif gelirse direk satmak en mantiklisi. Aldigi maastan kurtulmus oluruz en azindan.
ziyech için %100 katılıyorum - net top kullanıyor adam

zaha en son londradaydı - özlemiştir belki, bi west hm falan asa ne şık olur.

Senayı bilmiyorum ama thuramda çekincem var şimdiye talipleri sıraya girmesi lazımdı. 2 isimi alırsın ama şl arenasında ne yaparlar bilemem tecrübe konusunda zayıflar onlar yerine net iki isim daha doğru olur bana göre.

Yaz kampı geçirmiş Zaha bizle değişik olabilir sakatlık durumı filanda yok. Birde Kerem'in gittiği senaryoda Zaha'dan daha iyisini alabilir mi şüpheliyim yönetimin.

Ziyech > Zaha ustte belirttim.

Dursun yönetimiyle birlikte genç, gelecek vaadeden oyuncu bakmayı tamamen bıraktık herhalde. Varsa yoksa girecek kazıklar arıyorlar. Bu işin sonu yine ffp’ye gider. Rakibin başkanı kendi cebinden yüzmilyonlar harcıyor, bizim yönetim kulübün kaynaklarını hiç ediyor. Galatasaray gibi kendi kaynakları ile dönen bir kulüpte seçilmiş bir yönetim istediği gibi hareket edememeli. Bence sportif AŞ’yi de genel kurul seçmeli.
Okan buruk un bugünkü videoyu izle. Sorunun cevabını alacaksın. Benim düşüncem de paralel buna. 12 yabancılı sistemde alacağın oyuncular direkt katkı sağlayacak oyuncular olmalı. Morutan cicaldau gibi alıp 1 2 sene takılsınlar duruma göre hareket ederiz dönemi artık çok zor. Oyuncu analizleri önemli tabi yaşa bakmaksızın aldığında katkı alabileceğin kimyaya uygun oyuncular alınması gerekiyor. Bu oyuncular genç olursa daha iyi tabi ki...

senaya bir mariano değil ama sağlam adam gii duruyor.
CLiçin çok ince dokumaya gerek yok - gruplarda elinden geleni yapıp playoff vs zorlarsın...CL Deki maksat geliri almak açıkçası sonrası kısmet...işin realitesi bu.

mesela herkes köhn ' e yükleniyor ...adam 2.5 ay gelidği gibi ilk 11 oynadı - ortasahanın ve ani atak yeme durumumuz aşikar - yollansın deniyor. Halbuki çok iyiisine evrilebilir. Thuram ismi var ama daha kendini kanıtlamış olarak görmüyorum- o açıdan biz çok iyi fırsat olabiliriz. geçen sezon gibi bir CL sürecinde - arkaplanda lig performansında belki 1 sezonda hemen teklif alırız.

adam top alıp gidiyor - torreiraya destek olarak yetecek kadar kademesi var gibi duruyor videolardan. ama en önemlisi top taşıyor , adamda eksiltiyor , yavaş değil. Tek handikapı aslında topla birazda fazla oynaması denebilir. ( Fofana çekemeyiz o yüzden Thurama aşırı yükselmiş haldeyim)

Ziyech kafada bitirmiş işi araplardan kontrat almaya çalışıyor seneye ona güvenip sezona girmem.
Katilmiyorum. Ona bakarsak Zaha'nin sahada yuruyecek hali yok daha ben dogru duzgun bir depar/calim attigini gormedim sezon boyunca. Ziyech'e ondan daha cok guveniyorum. En azindan klasini gostermis oldu oynadigi maclarda.

Zaha nın olayı yaz kampı geçirmesinde değil bence. Zaha şampiyonluk yarışında dominant oynayan bir takımın oyuncusu olmaktan çok uzak. Mental olarak da değişeceğini sanmıyorum. Mesela önceden barış için söylüyordum bunu ama barış ın karakteri falan bilmeden söylediğimiz sözlermiş bunlar. Çocuk hergğn birşey daha katmak için çalışıp kendini geliştiren bir oyuncu oldu. Fiziğini kullanıyor gücünü kullanıyor hızını kullanıyor tekniğini geliştiriyor. Ne yazık ki zaha sadece yeteneğine ve birebir adam eksiltmesine güveniyor. Repertuar da farklı bir oyun tarzı yok. Belki başka bir takımda yine idol olabilir ama Okan buruk takımında ancak yedekte oturur bu hali ile...

Cagoya tessekur etmek lazim, yoksa yine hayallere devam edecektik.

Hemen Amkarbat yada Ndidi alip getirsinler

Katilmiyorum. Ona bakarsak Zaha'nin sahada yuruyecek hali yok daha ben dogru duzgun bir depar/calim attigini gormedim sezon boyunca. Ziyech'e ondan daha cok guveniyorum. En azindan klasini gostermis oldu oynadigi maclarda.
Ziyechte sezon boyu yattı nerdeyse bu dönemde Zaha baya çabalıyordu. Valla sezona net Zaha ile başlanır Ziyech güvenilir biri olsa takım takım dolaşmaz adamın mentali bitik. tabi herkesin kendi görüşü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt