- 31 Ağustos 2021
- 54.874
- 39.970
- 2.228
Alıyım 15 kağıdımı
25 yaşında daha - 17-20 yi zorlamamız lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alıyım 15 kağıdımı
Bende tam tersi olduğunu düşünüyorum. Zaha der bence herkes. Ziyech diyende son haftalardaki performansına göre konuşur bir daha öyle performans gösterir mi muamma işte. Okan hoca bile derbideki isteksiz zayıf oyunu sonrası konya maçında direk kesti.Tam tersi bence, cogu kisiye sor burada benim dedigimi der. Umarim talibi cikar da gider, dun Arabistan haberleri cikmisti ama oraya gitmeyecegini dusunuyorum. Belki EPL'den biri isterse gidebilir diger turlu kalacak gibi cunku aldigi maas cok yuksek zaten maalesef.
Etki anlamında eşitler evet. Ben işin sezona kim ile başlanır kısmındayım iyi bir kamp dönemi ile zaha ziyech arasında kalsam zaha derim. ziyechin sorunları bambaşka yetenekten ziyade.Ziyech takım takım falan dolaşmadı yav, Chelsea 40 m euro vermese hala Ajax’ta devam edebilirdi.
Aldıkları süreler bakımından Zaha ile Ziyech muhtemelen takımın en efektif oyuncularıdır btw biri çok iyi bitiriyor en kötü gününde bile diğeri tam bir kilit açıcı.
Barış olacaksa takımda zaha nın gitmesi faydamıza olur para da kazanacaksak. Hammallık kısmını batış yaparken çilingirlik kısmını ziyech ile çözebiliriz oyunun. Hatta tete falan gönderilemezse kanat oyuncu hamlesi yapılmamasından yanayım ben. Yunus un da gelmesiyle kanat sayımız arşa çıktı. Kerem in gitmediğini düşünüyorum tabi. Barış ın sağ ve sol kanatta da oynadığını düşünürsek mevcutta solda barış kerem zaha sağda ziyech yunus tete ve yeri gelirse barış olacak.Ziyech takım takım falan dolaşmadı yav, Chelsea 40 m euro vermese hala Ajax’ta devam edebilirdi.
Aldıkları süreler bakımından Zaha ile Ziyech muhtemelen takımın en efektif oyuncularıdır btw biri çok iyi bitiriyor en kötü gününde bile diğeri tam bir kilit açıcı.
Zaha sezon başı idmaniyla çok başka olabilir bilemedimMcTominay'i unutalim, bedeli en az 25 milyon euro.
Zaha'yi mumkunse ilk 11'de hic gormeyelim.![]()
gecen devre arası transferin kıyısından döndük. bu sefer biter bu iş.Hesaplama detaylarini alalim lutfen Monsieur Ekin
@Furkan Korkmaz sen yazdığımdan şu yukarıda yazılan şeyleri mi anlamıştın?Hangi kilit mesela ? Gayet nal topladi Zaha bircok farkli Anadolu takimi savunmasina karsi birebir de. Ziyech'de cok sonradan katki verdi ve ortada bir maas maliyeti mevcut. Tamam katki verdi ikisi de ancak net beklentinin altinda. Ayrica, Ziyech mental problemi olan biri bunu Ajax doneminde de oncesinde de sonrasinda da yasadi Chelsea saflarinda.
tam o noktada Transferleri Ben yaptım Ben diyen başkanımızın Florya yetkisine ne kadar kafa ayırıp - ondan önce transfer harcaması işine girip girmeyeceği. benim merakım buFofana ve McTominay ile 2 ay bos bos gundem yapmaya luzum yok ikiside buraya gelmez.
Suan EURO kadrosuna alinmamis ve Nice'den ayrilmak isteyen Thuram'a kafa yormak daha mantikli. En azindan Haziran ayi sonuna kadar biter bitmez bu transfer anlasilir oyle diger iki oyuncudan da daha ucuza halolur.
Fofana ve McTominay ile 2 ay bos bos gundem yapmaya luzum yok ikiside buraya gelmez.
Suan EURO kadrosuna alinmamis ve Nice'den ayrilmak isteyen Thuram'a kafa yormak daha mantikli. En azindan Haziran ayi sonuna kadar biter bitmez bu transfer anlasilir oyle diger iki oyuncudan da daha ucuza halolur.
spor yapmak insanı genç tutar.İhtiyar sporculardan uzak duralım
Yok admirim. Kalender renkdaş demleniyor olabilir@Furkan Korkmaz sen yazdığımdan şu yukarıda yazılan şeyleri mi anlamıştın?
Okay sorun bende değilmiş.Yok admirim. Kalender renkdaş demleniyor olabilir![]()
Yaz kampı olayını ben biraz bahane olarak görüyorum. Benim de gönlüm ister ki alsın müthiş işler yapsın takımı yukarılara çıkarsın. Ama bu arkadaş biraz fazla narsist bence. Takım oyununa uzak. Ben alayım kendim showumu yapayım derdinde. Söylediğim gibi mesela rakiplerin daha açık oynadığı takımlardan birisinde olsa yine kralı olur o takımın. Ama Okan buruk sisteminde biraz zor o iş...Kamp olayı kendi açıklaması renkdaş. Sezona zaten sakat başladı sonradan toparladı sonra kadro kesiği filan olmadı. Buna rağmen istatistik anlamında kötü değil sadece bizim beklentimiz daha büyüktü. Duygusal biri olduğu belli yönetilebilir seneye takımda kalacaksa küsüp oturayım modu yok sürekli oynamayı istiyor.