Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende tam tersi olduğunu düşünüyorum. Zaha der bence herkes. Ziyech diyende son haftalardaki performansına göre konuşur bir daha öyle performans gösterir mi muamma işte. Okan hoca bile derbideki isteksiz zayıf oyunu sonrası konya maçında direk kesti.

Etki anlamında eşitler evet. Ben işin sezona kim ile başlanır kısmındayım iyi bir kamp dönemi ile zaha ziyech arasında kalsam zaha derim. ziyechin sorunları bambaşka yetenekten ziyade.
Hocam adam Konya maçında cezaliydi yav nasıl takip ediyorsunuz sezonu?

Zaha sezon başı idmaniyla çok başka olabilir bilemedim
Herkesin aklinda Zaha'nin Palace'taki performansi var dogal olarak onu hayal ediyoruz ama o Zaha yok bizde, daha Super Lig'in dandik beklerine calim atacak hali yoktu onu hic bir sekilde kanat rotasyonuma almam. Dedigim gibi teklif gelirse direk gondermek lazim. Ziyech sana mac kazandirir en kotu macinda 30 metreden zimbalar, Zaha hala 2-3 kisiye calim atmaya calisiyor yapamadigi halde. Guven vermiyor bana maalesef.

@Furkan Korkmaz sen yazdığımdan şu yukarıda yazılan şeyleri mi anlamıştın?

Senin yazdigin seylerden benim anladigim o. Furkan'in dusuncesi farkli olabilir elbette ki ben onun yazdiklarini da okumadim. Iki oyuncuda ne oyle kilit acti ne de maaliyet-beklenti/katki konusunda tatmin etmedi kimseyi. Ikisi de iyi oyuncu ancak katki alamadiktan sonra bir anlami kalmiyor. Benim dusundugum "seyler" bu. Satilsin tukaka demiyoruz ancak sekerleyip 3-5 maclik anlik katkiya bakip evet bunlari yaptilar da demezdim.

Ayrica ukalaca cevaplamaya da gerek yok. Net kilit acici demissin, hangisi diye soruyorum, senin yorumuna, Furkan'in yazdiklarini da okumadim.

Fofana ve McTominay ile 2 ay bos bos gundem yapmaya luzum yok ikiside buraya gelmez.

Suan EURO kadrosuna alinmamis ve Nice'den ayrilmak isteyen Thuram'a kafa yormak daha mantikli. En azindan Haziran ayi sonuna kadar biter bitmez bu transfer anlasilir oyle diger iki oyuncudan da daha ucuza halolur.
Thuram ya bizim veremeyeceğimiz bir bonservisle transfer yapar ya da seneye bedavaya Inter'e falan gider. Ölücü Marotta şimdiden görüşmüştür hatta.

Dün sezonun gollerini izledim.. Zaha o 1-5lik Trabzon maçının olduğu dönem epey gol atmış sonrası yok .. 3-4 maç yazilir kendisine ..Ziyech de tam tersi son düzlükte açıldı ama bence ziyechin farkı çok yetenekli olması ..Sırf Zaha gibi ceza alanı golculugu yapmıyor uzaktan şut orta kilit pas hepsinde çok iyi oynamak isterse..
Ziyech bence her takımda rotasyonda olması gereken tarzda bir oyuncu yedek bile olsa kenarda güven veriyor biz senelerce bomboş adamlardan medet umduk..
Muhtemelen ikisi de kalacak gibi ama biri kalacak deseler Palacetan beri Zaha hayranı olmama rağmen tereddutsuz ziyech derim

Nicolo umarım zorunlu kiralama olur. Zaten dönmeyeceği çok bariz idi.
Anlık kanat rotasyonu keza gayet dolu. Yunus-Kerem-Barış-Wilf-Hakim

Son düzenleme:
Zaha belki bir tık daha iyi olabilir ancak o yüksek beklentiyi karşılayamaz maalesef. Keşke karşılasa, bu ligde onun potansiyeline erişebilecek kimse yok henüz, Ziyech’i ayrı tutuyorum, onun profesyonelliği direkt 0 zaten. Bir var, bir yok olmaya devam edecek yine.

Oğuz Aydın transferini yapsak bile bence yeterli olmayacak. Zaha-Ziyech ikilisinden birini çıkartıp yerine ekleme yapmamız gerek.

Fransa 2. liginden adam yiyen orta saha ve sağ bekimiz gelmedi mi hala?

Dün sezonun gollerini izledim.. Zaha o 1-5lik Trabzon maçının olduğu dönem epey gol atmış sonrası yok .. 3-4 maç yazilir kendisine ..Ziyech de tam tersi son düzlükte açıldı ama bence ziyechin farkı çok yetenekli olması ..Sırf Zaha gibi ceza alanı golculugu yapmıyor uzaktan şut orta kilit pas hepsinde çok iyi oynamak isterse..
Ziyech bence her takımda rotasyonda olması gereken tarzda bir oyuncu yedek bile olsa kenarda güven veriyor biz senelerce bomboş adamlardan medet umduk..

Muhtemelen ikisi de kalacak gibi ama biri kalacak deseler Palacetan beri Zaha hayranı olmama rağmen tereddutsuz ziyech derim
👏

ziyech'e teşekkür edilip arabistana yolcu edilmeli. kafa dengi adam da bulamaz bu sezon zaten kafadan 15 maç kaçırır rahat.

zaha'ya iyi bir teklif gelmedikçe kalabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt