- 26 Kasım 2012
- 179.267
- 241.419
- 5.688
Hakim ziyech güzel göz boyamış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün sezonun gollerini izledim.. Zaha o 1-5lik Trabzon maçının olduğu dönem epey gol atmış sonrası yok .. 4 maç yazilir kendisine ..Ziyech de tam tersi son düzlükte açıldı ama bence ziyechin farkı çok yetenekli olması ..Sırf Zaha gibi ceza alanı golculugu yapmıyor uzaktan şut orta kilit pashrpsinde çok iyi oynamak isterse..
Ziyech bence her takımda rotasyonda olması gereken tarzda bir oyuncu yedek bile olsa kenarda güven veriyor biz senelerce bomboş adamlardan medet umduk..
Muhtemelen ikisi de kalacak gibi ama biri kalacak deseler Palacetan beri Zaha hayranı olmama rağmen tereddutsuz ziyech derim
neymar mı?Dün Neymar diyordular bugün Mo Salah diyorlar.
Transfer ürkek bakire gibidir , en ufak tıkırtıda bozulur.transferi erken bitirmek ilk cıktıgın kızla evlenmeye benzer.
Ziyech in sıkıntı kafada. Maçları 90 dk izliyoruz. Adam bir çalım atıyor, hiç kimsenin beklemediği bir ara pas atıyor, bir şut çıkarıyor. Akıl almaz işler yapabiliyor. Ben sezon başı zaha daha etkili olur ziyech den diye düşünüyordum. Ama ziyech in gerçekten bu kadar teknik bir adam olduğunu bilmiyormuşum. Zaten benim futbolcu bilgim Galatasaray dan ibaret. Öyle çok fazla maç izleyen birisi değilimdir. Ama söylediğim gibi kafa sağlam olsa bu ülkede Hagi ye en çok yaklaşan oyuncu olur ziyech...Dün sezonun gollerini izledim.. Zaha o 1-5lik Trabzon maçının olduğu dönem epey gol atmış sonrası yok .. 3-4 maç yazilir kendisine ..Ziyech de tam tersi son düzlükte açıldı ama bence ziyechin farkı çok yetenekli olması ..Sırf Zaha gibi ceza alanı golculugu yapmıyor uzaktan şut orta kilit pas hepsinde çok iyi oynamak isterse..
Ziyech bence her takımda rotasyonda olması gereken tarzda bir oyuncu yedek bile olsa kenarda güven veriyor biz senelerce bomboş adamlardan medet umduk..
Muhtemelen ikisi de kalacak gibi ama biri kalacak deseler Palacetan beri Zaha hayranı olmama rağmen tereddutsuz ziyech derim
@Onur Üründül bir aldatılma vakası.Seni seviyorum Erayim
Jens stage gelsin daha çok seviniriz meselaFofana ve Scott ile yok yere beklenti yükseltildi yine, ne alınsa beğenilmeyecek noktaya gelindi ilk günden.
Valla bir taraftar olarak ne Ziyech ne Zahaya güvenemiyorum. Yerlerine iyisi gelir mi? Ona hiç güvenemiyorum malum yönetim sağolsun. Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık hesabı olduk gibi bence. Yabancı kotamizi bu 2 arkadaş baya işgal ediyor bana göre
O maç kıstas olamaz. Torreira'dan başka iyi olan kimse yoktu çünkü.ziyech'in gönderilmesi için fb maçlarındaki performansı bile benim için yeterlidir. uyudu maçlarda. 10 kişilik takıma karşı sorumluluk almasını beklerken zaniolo'nun piyon gibi harcadığı ferdi'yi başımıza bek yaptı.
Zaha üstelik sakat geldi ve sakatlığı doğru yönetilmedi. Tekrar nüksetti.Zaha'nın bir çırpıda aklıma gelen kritik katkı verdiği veya aldığı maçlar:
Ankaragücü (e)
Kasımpaşa (e)
Trabzon (d)
Gaziantep (e)
Kasımpaşa (d)
Ziyech'in:
Başak (d)
Kasımpaşa (d)
Alanya (d)
Adana (d)
Sivas (e)
Zaha sezon ortası, Ziyech sezon sonunda kritik maçlara imza attı. F/p tartışılır ama ikisi de şampiyonluğa direkt etki etmiştir. İkisini de göz ardı etmemek gerekir imho.
Yaz başında ortaya atılan isimlerin bir çoğu sosyal medya ya malzeme vermek için bence. Belki sadece bir yoklama çekilen isimlerdir en fazla. Taraftarı da gaza getirecek isimler ki yaz boyu etkileşim yapabilsinler...Orta saha kim olacak merak ediyorum ya. McTominay, Fofana ve Thuram isimleri olmayacak bana göre. Hatta Sofyan dahi çok zor bir transfer, listede öncelik olmaması bir şeyi değiştirmiyor.