Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün sezonun gollerini izledim.. Zaha o 1-5lik Trabzon maçının olduğu dönem epey gol atmış sonrası yok .. 4 maç yazilir kendisine ..Ziyech de tam tersi son düzlükte açıldı ama bence ziyechin farkı çok yetenekli olması ..Sırf Zaha gibi ceza alanı golculugu yapmıyor uzaktan şut orta kilit pashrpsinde çok iyi oynamak isterse..
Ziyech bence her takımda rotasyonda olması gereken tarzda bir oyuncu yedek bile olsa kenarda güven veriyor biz senelerce bomboş adamlardan medet umduk..
Muhtemelen ikisi de kalacak gibi ama biri kalacak deseler Palacetan beri Zaha hayranı olmama rağmen tereddutsuz ziyech derim

Sutlar gayet etkili ancak mac icinde kopuk iste. Ustelik temposuz oynuyor. Karsisinda kosan bir bek ya da agresif ortasaha oyunculari olunca maalesef pasifize oluyor sonrada oyundan dusuyor. SPP, Bayern, fb maci hatta birkac diger Anadolu takimi macinda gorduk bunu. Ancak, kaleyi gordugunde etkili ya gormezse ? En fazla 3 kisi arasinda kalmis Icardi'ye orta acmaya calisiyor, mecburen. Zaha'da rakip eksiltme, dikine gitme cabalari var ancak kalani yok. Dedigin gibi, en etkili goz doldurdugu bolumde agirlik ikinci forvet ya da forvet gibi ceza sahasi icindeyken oldugu donemdi. Kanat oyuncusu gibi oynayamiyor hem eziyor, hem adam gecemiyor 10 deniyorsa 1 kere belki. Bu rakam BAY'da 5/5 gibi mesela.. Ama maliyet oyle degil. Ya oyun plani yanlis, ya oyuncular istenileni veremiyor ya da yanlis tercihler tamamen. Ziyech hadi tamam, Zaha icin beklentilerin altinda kaldigini soylemek yanlis olmaz. Kerem'in bu kotu biten sezon katkisi cok daha fazla, hem skor hem sure hemde dusuk maliyet olarak.

Zaniolo'nun transferi hızlıca çözülse güzel olurdu kanat rotasyonu zaten çok şişik. Kiralık falan değil bonservisle bir ayrılık iki taraf içinde ideal olacaktır diye düşünüyorum.

Valla bir taraftar olarak ne Ziyech ne Zahaya güvenemiyorum. Yerlerine iyisi gelir mi? Ona hiç güvenemiyorum malum yönetim sağolsun. Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık hesabı olduk gibi bence. Yabancı kotamizi bu 2 arkadaş baya işgal ediyor bana göre

Dün sezonun gollerini izledim.. Zaha o 1-5lik Trabzon maçının olduğu dönem epey gol atmış sonrası yok .. 3-4 maç yazilir kendisine ..Ziyech de tam tersi son düzlükte açıldı ama bence ziyechin farkı çok yetenekli olması ..Sırf Zaha gibi ceza alanı golculugu yapmıyor uzaktan şut orta kilit pas hepsinde çok iyi oynamak isterse..
Ziyech bence her takımda rotasyonda olması gereken tarzda bir oyuncu yedek bile olsa kenarda güven veriyor biz senelerce bomboş adamlardan medet umduk..
Muhtemelen ikisi de kalacak gibi ama biri kalacak deseler Palacetan beri Zaha hayranı olmama rağmen tereddutsuz ziyech derim
Ziyech in sıkıntı kafada. Maçları 90 dk izliyoruz. Adam bir çalım atıyor, hiç kimsenin beklemediği bir ara pas atıyor, bir şut çıkarıyor. Akıl almaz işler yapabiliyor. Ben sezon başı zaha daha etkili olur ziyech den diye düşünüyordum. Ama ziyech in gerçekten bu kadar teknik bir adam olduğunu bilmiyormuşum. Zaten benim futbolcu bilgim Galatasaray dan ibaret. Öyle çok fazla maç izleyen birisi değilimdir. Ama söylediğim gibi kafa sağlam olsa bu ülkede Hagi ye en çok yaklaşan oyuncu olur ziyech...

Modern futbol baski pres fizik gucu istiyorsak zaha da ziyech te takimdan gonderilmeli zaha da ki sorun yasi olabilir bir 5 yas yukarda ise dusmesi dogal
Ziyech kendi şovunda takim oyunu yok

Kısaca 37 yaşındaki mertensin yarısı kadar mücadele etmeyen yıllık 7 8 milyon euro alan adamları bir saniye takımda tutmam Arabistan'a kadar yolları var

Orta saha kim olacak merak ediyorum ya. McTominay, Fofana ve Thuram isimleri olmayacak bana göre. Hatta Sofyan dahi çok zor bir transfer, listede öncelik olmaması bir şeyi değiştirmiyor.

ziyech'in gönderilmesi için fb maçlarındaki performansı bile benim için yeterlidir. uyudu maçlarda. 10 kişilik takıma karşı sorumluluk almasını beklerken zaniolo'nun piyon gibi harcadığı ferdi'yi başımıza bek yaptı.

Zaha'nın bir çırpıda aklıma gelen kritik katkı verdiği veya aldığı maçlar:

Ankaragücü (e)
Kasımpaşa (e)
Trabzon (d)
Gaziantep (e)
Kasımpaşa (d)

Ziyech'in:

Başak (d)
Kasımpaşa (d)
Alanya (d)
Adana (d)
Sivas (e)

Zaha sezon ortası, Ziyech sezon sonunda kritik maçlara imza attı. F/p tartışılır ama ikisi de şampiyonluğa direkt etki etmiştir. İkisini de göz ardı etmemek gerekir imho.

Valla bir taraftar olarak ne Ziyech ne Zahaya güvenemiyorum. Yerlerine iyisi gelir mi? Ona hiç güvenemiyorum malum yönetim sağolsun. Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık hesabı olduk gibi bence. Yabancı kotamizi bu 2 arkadaş baya işgal ediyor bana göre

Ikisi de beklentilerin altinda ve soru isareti dolu maalesef. Olabilir, her oyuncu tutmayabilir ancak elden cikarmamiz gerekiyor en az 1'ni. Guvenilip yola cikilmaz bu cok net. Bizde Ziyech 10 numaraya koysak o presi yapamaz, o zamanda baska sorunlar ortaya cikacak. Onde Icardi gibi bir maliyet varken Zaha'yi da forvet yapamazsin, kanat oyununda da maalesef bitik durumda. BAY girince takim nefes aldi, Zaha'nin oynadigi bir donem sonrasi cunku bu oyun planinda, rakip sahada oyunu yigdiginda birileri adam eksiltmeli, cizgiye inmeli vs.. Zaha bunlari yapamadi ki denedi ama yapamiyor adam maalesef. Ceza saha icinde de her vurdugu gol falan olmadi. Daglara taslara vuruslari da var ya da kaleci ustune, Kerem gibi. Ama evet bir donem katki verdik sonrasi yok. Zaten sakatlik yasadi, Ziyech gibi. Yanisi, guven konusunda = ?????

elemanı tanımıyorum. ama geçen sene halil transferini de böyle saçma bi tweet ile öğrenmiştim

ziyech'in gönderilmesi için fb maçlarındaki performansı bile benim için yeterlidir. uyudu maçlarda. 10 kişilik takıma karşı sorumluluk almasını beklerken zaniolo'nun piyon gibi harcadığı ferdi'yi başımıza bek yaptı.
O maç kıstas olamaz. Torreira'dan başka iyi olan kimse yoktu çünkü.

Zaha'nın bir çırpıda aklıma gelen kritik katkı verdiği veya aldığı maçlar:

Ankaragücü (e)
Kasımpaşa (e)
Trabzon (d)
Gaziantep (e)
Kasımpaşa (d)

Ziyech'in:

Başak (d)
Kasımpaşa (d)
Alanya (d)
Adana (d)
Sivas (e)

Zaha sezon ortası, Ziyech sezon sonunda kritik maçlara imza attı. F/p tartışılır ama ikisi de şampiyonluğa direkt etki etmiştir. İkisini de göz ardı etmemek gerekir imho.
Zaha üstelik sakat geldi ve sakatlığı doğru yönetilmedi. Tekrar nüksetti.

Hakim ise gerçekten sakatlandı yani milli takımda ve bir ay sakatlık sebebiyle uzak kaldı.

Bence önemli detaylar.

transfer kaynaklari ilk defa forum üyelerinden oluyor, baya baya level atlamisiz 😂

Orta saha kim olacak merak ediyorum ya. McTominay, Fofana ve Thuram isimleri olmayacak bana göre. Hatta Sofyan dahi çok zor bir transfer, listede öncelik olmaması bir şeyi değiştirmiyor.
Yaz başında ortaya atılan isimlerin bir çoğu sosyal medya ya malzeme vermek için bence. Belki sadece bir yoklama çekilen isimlerdir en fazla. Taraftarı da gaza getirecek isimler ki yaz boyu etkileşim yapabilsinler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt