Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 17.366
- 10.225
- 1.688
aurier ndombeleyi niye sayıyon yav kiralık degil miydi onlar?Geçen saydım 19 yabancımız var toplam, 10 tane yollasak büyük başarı
Tabi aurier ndombele cart curt da dahil bu sayıya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aurier ndombeleyi niye sayıyon yav kiralık degil miydi onlar?Geçen saydım 19 yabancımız var toplam, 10 tane yollasak büyük başarı
Tabi aurier ndombele cart curt da dahil bu sayıya
sistem sayesinde de boey'i 30a sattık amaNe takımlar gördük sistem içinde en çöp oyuncuyu bile nasıl şatafatlı gösterdi
Bizim sistemde bence büyük sıkıntı var. Ben sürekli takımın yğksek tempoyla, yüksekte yapılan presle pozisyonlara girmeye çalışmasından
benim için olur. orta sahaya bile gelmedi top almaya koca maç, hadi o maçı geçtim, ilk fb maçında da silikti. hadi onu da geçtim bu adamı dirençli takımlara karşı 11 oynatmak yazı tura atmak gibi bir şey. hadi onu da geçtim, bu adam tüm sezon yoktu yahu son 3-4 maç ciddi katkı yaptı diye neden güvenilmeli. hele aurier gibi kafa dengi biri de olmadıkça oralı bile olmayabilir takımda.O maç kıstas olamaz. Torreira'dan başka iyi olan kimse yoktu çünkü.
AurierMuslera
Davinson
Nelsson
Aurier
Köhn
Torreira
Oliveira
Yusuf demir
Ndombele
Zaha
Tete
Vinicius
İcardi
Ziyech
Ross
Cicaldau
Mertens
Zaniolo
Dubois
Hepsi aktif yabancılar. Tabi sözleşmesi biten kulübüne dönenlerde var @Alper Altun
Çok zor sistem yav. Madem yüksek tempo oynatmaktan başka bişry bilmiyo hoca, 2 senedir neden ona yönelik transfer göremedik. Burak Elmasın aldığı boey bay kerem olmasa, çoktan selası okunmuştu hocanınsistem sayesinde de boey'i 30a sattık ama
doğru oyuncular alınırsa süper 1 mentalite bence
Evet 16 kaldı, 7 tanesini yollayabilirsek büyük başarıAurier
Ndombele
Vinicius
Bunlar resmi olarak ayrıldı zaten?
Muslera
Davinson
Nelsson
Aurier
Köhn
Torreira
Oliveira
Yusuf demir
Ndombele
Zaha
Tete
Vinicius
İcardi
Ziyech
Ross
Cicaldau
Mertens
Zaniolo
Dubois
Hepsi aktif yabancılar. Tabi sözleşmesi biten kulübüne dönenlerde var @Alper Altun
Ben tam tersi düşüncedeyim. Maç içi yorumlarına dikkat edin... Ne zaman baskı azalıyor, kontrollü oyuna dönülüyor, top rakibe biraz daha fazla veriliyor o zaman eleştiri seviyesi daha da artıyor. Bence yaptığını daha da iyi yapmaya çalışması lazım.Bundan bende rahatsizim. Hoca "benim oyunum bu, ben boyle oynarim" diye dusunuyor, saygim sonsuz ancak bunu Real bile yapmiyor. Mac icinde bile degisiyor taktikleri gectim rakibi. Takim savunmamiz bence fena degil sadece ortasahamiz zayif. Bu arada ben CL'yi baz aliyorum, Karagumruk maclarini degil cunku ana hedefimiz Avrupa ise, CL'nin kurallari belli. Bak Kopenhag'a ikinci macta misal ? Adamlar resmen satranc oynar gibi isledi maci dakika dakika.. Biz yine hurra.. Bir de azicik isler ters gidince anlamsiz oyuncu degisiklikleri oluyordu. Gecen sene de bu sene de.. 2 forvet sahada, Torreira yok, stoper cikmis falan...
Miçö morutan luyi falan da var istermisinMatayi Gomisi falan da yazsaydın reis
Miçö morutan luyi falan da var istermisin
Ben tam tersi düşüncedeyim. Maç içi yorumlarına dikkat edin... Ne zaman baskı azalıyor, kontrollü oyuna dönülüyor, top rakibe biraz daha fazla veriliyor o zaman eleştiri seviyesi daha da artıyor. Bence yaptığını daha da iyi yapmaya çalışması lazım.
Valla hafiften bize 3m a geri gelecek gibi hissediyorum Hüsnü komserim.Morutan gitti mi ya a.gucune kesin olarak