Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yusuf
Zaniolo
Ross
Cicaldau

En kolay yollanabilecekler bunlar

Dubois zaman alır hadi o da gitti dersen kalıyo 11 yabancı

11 yabancıdan sizce kimler gidebilir?

Ben zaha,oliveira, tete falan gideceğini hiç sanmam

Ziyech değerlendirilirken şunları da göz önüne almak lazım.

Transferinin gerçekleşmesi durumunda 2024-2025 sezonu için net 2.850.000 EUR sezonluk ücret ödenecektir. Ayrıca yapılan anlaşma gereği şarta bağlı uzama opsiyonunun gerçekleşmesi halinde futbolcuya 2025-2026 sezonu için net 2.850.000 EUR sezonluk ücret ödenecektir.

Ayrıca son düzlükte ciddi anlamda elini taşın altına sokan ve uzaktan şutları şuan ülkede belki de kimsede olmayan bir herif.
Ziyechin şubata kadar çeşitli sebeplerden dolayı ara ara yükselen performans vermesini de iyi değerlendirmek lazım.

Araplar son bir dans diyerek yine peşine düşmediği sürece +1 yabancı için değerlendirilecek kişi olabilir.
Zaten en az 2 türk kullanacağımız da ortada sahada 9 yabancı olacak +2'den biri Mertens de olabilir sahadaki adam da Mertens olabilir. Her halükarda +2 kişilik bir hareket alanımız var.

Zaha konusu daha büyük problem bence. Zaha ilk 11 için oynatılmadığı sürece lüks bir adam. İlk 11 ne kadar olabilir onu tartışmak lazım.
İlk yıl için benim gördüğüm o bağı kuramıyoruz maalesef.

Bu ikisinin seneye ne performans verip vermeyeceğini okan hoca bizden daha iyi bilir tahminen.
Ziyech yedek bıraksan da en azından sonradan girip şutlarıyla maçı çevirebilecek bir potansiyel. 2.8 maaş da çok ağır bir yük değil.
Zaha bu konuda farklı oyun çözsün diye soktuğumuzda skor katkısı alamıyoruz ve maaşı da ziyech'ten fazla.
Beni tereddüte sokan tek konu. Palace seviyesine çıkacağım derse kalsın tabiki.

En az ikisinden birinin gideceği aşikar ama.

Çok zor sistem yav. Madem yüksek tempo oynatmaktan başka bişry bilmiyo hoca, 2 senedir neden ona yönelik transfer göremedik. Burak Elmasın aldığı boey bay kerem olmasa, çoktan selası okunmuştu hocanın
Ffp yüzünden göremedik geçen sene. Para ile yapılan tek transfer davinson du ve tam prese yönelik bir transferdi. Diğer para da icardi ve demirbaya gitti. Geri kalanlar hep free...

Yusuf
Zaniolo
Ross
Cicaldau

En kolay yollanabilecekler bunlar

Dubois zaman alır hadi o da gitti dersen kalıyo 11 yabancı

11 yabancıdan sizce kimler gidebilir?

Ben zaha,oliveira, tete falan gideceğini hiç sanmam

Oliviera ile karsilikli anlasma yapilabilir alacaklarinin bir kismi ya da tamami karsiliginda bonservisi iade edilir.

Tete bence net satilmali nasil olur bilmem. Zaha ve Ziyech'ten biri kalmali. Ziyech satilamiyorsa ve hatta Amrabat (haberlere gore) aliniyorsa diyelim, Ziyech'i tutar, Zaha'nin ayrilmasini isterdim ancak son aciklamasinda devam karari aldigini okuduk, ogrendik. Zor gibi. Bence, forvet yedegi olarak yer yer yine kanat olarak degerlendirilebilir ama maliyeti buyuk iste.

Muslera
Sanchez
Nelsson
Köhn
Torreira
Oliveira
Tete
Zaha
Ziyech
Mertens
İcardi

Bu 11 kişiden kimler gidebilir?

Ffp yüzünden göremedik geçen sene. Para ile yapılan tek transfer davinson du ve tam prese yönelik bir transferdi. Diğer para da icardi ve demirbaya gitti. Geri kalanlar hep free...
Valla freede de çok topçu vardı sezon başı hiçbirine gitmediler. Bunlar alışmış isimli transfere, popülizmden ölecek bi transfer komitesi var

Kimse teteyi eleştirmiyor bile.Eleman öyle silik biri:D Oyuna giriyor mücadele bile yok daha 23 yaşında!

Tek yaptigi, CL'de 1 puan aldirdi o gol ile ve yine ayni gol ile jenerige girip en iyi gol odulunu getirdi bize :)

Bir de o donem cok gol kacirdi vs.. Ziyech de olmadigi icin karsilastirma da yapamiyoruz. Bu da ayri bir hikaye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt