Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaluzinski' yi beğenen tek benim sanıyordum...
Yaşı, ülkesi, mevkisi bunları üst üste koyunca Scout dediğin bu oluyor. Oyun görüşünü de beğendim çocuğun. Böyle hamleler yapmadığımız sürece içlerinden birini parlatıp 20 milyona satamayız.

Boey aldık parlattık sattık. Barış aldık parlattık benzer paraya satacağımızı düşünüyüyorum.
Ee bitti kaldık orada devamı gelmiyor cepten yiyoruz.
İlla bizde kalacak diye de bir kural yok. Versinler hakkını oynatmaya devam etsinler.

1071 malazgirtte anadoluya girişimizden beri sallıyor herif

26531.jpg

Bahattin Demirbilek.. Kişisel serveti 10 milyar dolar.. Koç Holding'in toplam serveti 3.5-4 milyar dolar.. Bu adam Ali Koç'a sadaka verir.. Fanatik Galatasaraylı, öyle ki oğlunun adı bile Aslan.. Camianın bir araya gelip bu adamı başkanlık için ikna etmesi lazım.

City'den alabileceğimiz isim sağ bek Issa Kabore olabilir mi?

Bakambu’yu oynatmadıkki doğru düzgün.

Oradaki mevzu az vermek olduğunu sanmıyorum, yedek kalacak belki 1000 dk oynamayacak adam alıyorsun bari kanat oynayabilen birini alsınlar ya da Antonio gibi kanattan öne devşirme birisi.
Hoca pivot santrafordan daha iyi verim alırken Icardi’nin yanına adam aramamız garip geliyor. Antonio tek de oynardı mesela da 2 senedir 4-4-2’ye döndüğümüz senaryolar bize bir şey kazandırmazken ısrarı anlamıyorum. Pres gücü yüksek, ilerde top tutan birini alıp Icardi’nin sürelerini azaltarak verimini yükseltmek daha mantıklı geliyor.

sibel dizisi gibi nöbet
GP-nYwdWoAAU1rF

cityde o mevkide rodri kovaceviç ve nunez var galiba.Rodri değildir kova da değildir nunez sanmıyorum.Muhtemnelen levis genç sağ bek kirallık istedik.Onlarda hadi kardeşim hadi diye uğurlamışlardır bizi

İssa Kabore sağ bek devamlı kiralamışlar sözleşmesinin son senesine girmiş o olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt