Umut Işık
Hocaların Hocası
- 6 Temmuz 2015
- 54.403
- 65.509
- 3.963
Tottenham'ın aldıkları genelde çöpValla Tottenham 10M verdi İsveç Ligi 4.sünden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tottenham'ın aldıkları genelde çöpValla Tottenham 10M verdi İsveç Ligi 4.sünden
Yaşı, ülkesi, mevkisi bunları üst üste koyunca Scout dediğin bu oluyor. Oyun görüşünü de beğendim çocuğun. Böyle hamleler yapmadığımız sürece içlerinden birini parlatıp 20 milyona satamayız.Kaluzinski' yi beğenen tek benim sanıyordum...
Rodri daha senelerce oynar rtaş bu dusuncen için erken değil miesas merak ettiğim citynin rodriden sonra makalele sonrası real yada yaya toure sonrası barça sendromu yaşayacak mı
1071 malazgirtte anadoluya girişimizden beri sallıyor herif
Şu anda tövbe namazı kılıp dua edeceğim icardi hakkını helal etsin diyesene içinde laf edenler şu an camı açıp atlamalı
Hoca pivot santrafordan daha iyi verim alırken Icardi’nin yanına adam aramamız garip geliyor. Antonio tek de oynardı mesela da 2 senedir 4-4-2’ye döndüğümüz senaryolar bize bir şey kazandırmazken ısrarı anlamıyorum. Pres gücü yüksek, ilerde top tutan birini alıp Icardi’nin sürelerini azaltarak verimini yükseltmek daha mantıklı geliyor.Bakambu’yu oynatmadıkki doğru düzgün.
Oradaki mevzu az vermek olduğunu sanmıyorum, yedek kalacak belki 1000 dk oynamayacak adam alıyorsun bari kanat oynayabilen birini alsınlar ya da Antonio gibi kanattan öne devşirme birisi.
@Samet Nalbantsene içinde laf edenler şu an camı açıp atlamalı
Lütfen önerdiğim isimleri çalmayalımCity'den alabileceğimiz isim sağ bek Issa Kabore olabilir mi?
sibel dizisi gibi nöbet
Nasıl oyuncu ben hiç izlemedim kendisini City kadrosuna baktım da bizim baktığımız bölge ve isimlere bakınca bunu alabiliriz gibi geldi sadece.Lütfen önerdiğim isimleri çalmayalım
35 m pounda manuya satarız o kadar yaniNasıl oyuncu ben hiç izlemedim kendisini City kadrosuna baktım da bizim baktığımız bölge ve isimlere bakınca bunu alabiliriz gibi geldi sadece.
O kimdir yav saga sola kiraladıkları bir genco falan mıLütfen önerdiğim isimleri çalmayalım
?Ulan ne tip insanlar var be
cityde o mevkide rodri kovaceviç ve nunez var galiba.Rodri değildir kova da değildir nunez sanmıyorum.Muhtemnelen levis genç sağ bek kirallık istedik.Onlarda hadi kardeşim hadi diye uğurlamışlardır bizi
Hocam sen Bonucci için de böyle demiyor muydun? Öyle hatırlıyorum yanlışsa kusura bakmaReus'u biz alsak floryada benzin döker yakardım herhalde kendimi , Hummels hariç hepsi rezil topçular ama Hummels baya baya iş yapar çok iyi transfer.