Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Recep Özbek

Görüşlerinize saygı duyuyorum ama şahsi fikrimce Bakambu'nun daha gencini bulup yolumuza devam edelim derim. Eğer takımda Icardi varsa ve sakat değilse her maç 11 oynar bunun tersinin olması pek mümkün değil ve bu rolü kabullenecek bir yedek forvet bulmak işleri kolaylaştırır.
Eger var cümlen de sakat değilse bizim gibi takımda iki iyi santrfor olur senin dediğin forvet 3.forvet olur icardi sakatlandı mi sezonu kapatalım mı?

İnşallah kimse ismini duymadan oyuncu alıp getirebilir yönetim... En büyük başarı bu olur...

Vallhi antalyapor bize gelince Amerikalıya 10 milyon çekmesini biliyordu. Biz hayır kurumu olarak mı takılıyoruz da bizim oyuncuları kolayca alabileceklerini düşünüyorlar.
Varsa 5 milyonları alıp gitsinler.
Paraları yoksa jakub sarsınlar
Kaluzinski' yi beğenen tek benim sanıyordum...

Boey i 1 yıllığına bize kiralasınlar...

tekrar tekrar söyleyeyim pozisyon almasını , hamle yapmasını hiç bilmeyen adamdan bek falan olmaz.Assignon nerde durması gerektiğini bilmeyi geçtim rakibi karşılarken vucüt pozisyonu almasını bile bilmiyor tam bir saatli bomba.Bir tane daha Cavanda almasına gerek yok kulübün.

cityde o mevkide rodri kovaceviç ve nunez var galiba.Rodri değildir kova da değildir nunez sanmıyorum.Muhtemnelen levis genç sağ bek kirallık istedik.Onlarda hadi kardeşim hadi diye uğurlamışlardır bizi

Senaya, Frendrup- Dominguez- Gronbaek ayarında bir isim, Hlozek, uygun yedek bir forvet, Oğuz Aydın, Yasin Özcan
7 transfer keşke şöyle bir şey olsa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt