- 1 Mayıs 2018
- 52.982
- 43.397
- 3.298
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olmayan transferin haberini mi yapsinlar bakan tuztransfer haberi yok hahahhaaha
Gündemde yokAsinyon gitsin kumda oynasin devre arasi gelecekti
Eger var cümlen de sakat değilse bizim gibi takımda iki iyi santrfor olur senin dediğin forvet 3.forvet olur icardi sakatlandı mi sezonu kapatalım mı?Görüşlerinize saygı duyuyorum ama şahsi fikrimce Bakambu'nun daha gencini bulup yolumuza devam edelim derim. Eğer takımda Icardi varsa ve sakat değilse her maç 11 oynar bunun tersinin olması pek mümkün değil ve bu rolü kabullenecek bir yedek forvet bulmak işleri kolaylaştırır.
Valla Tottenham 10M verdi İsveç Ligi 4.sündenKimse yanlış anlamasın ama Messi bile olsa Norveçten 10 m euro'ya oyuncu almam.
Afiyet olsun
Ilgimiz varmi o bile mechulSenaya dururken Assignon'u alan salaktir.
Reus'u biz alsak floryada benzin döker yakardım herhalde kendimi , Hummels hariç hepsi rezil topçular ama Hummels baya baya iş yapar çok iyi transfer.Savic 33
Paulista 33
Reus 35
Hummels 35
Dedeler kadrosu![]()
Kaluzinski' yi beğenen tek benim sanıyordum...Vallhi antalyapor bize gelince Amerikalıya 10 milyon çekmesini biliyordu. Biz hayır kurumu olarak mı takılıyoruz da bizim oyuncuları kolayca alabileceklerini düşünüyorlar.
Varsa 5 milyonları alıp gitsinler.
Paraları yoksa jakub sarsınlar
direkt assignon alan gerizekalıdır.Assignon alacağına kimseyi almaSenaya dururken Assignon'u alan salaktir.
ben olsam bizden topcu almamBoey i 1 yıllığına bize kiralasınlar...
Adımı Ahmet Jovic yapar mısınız??