- 18 Mayıs 2011
- 19.351
- 10.171
- 1.688
Sen ve birkaç kişi daha...Ya bu Zaha bi tek bana mı sempatik geliyor adamı ayrı bi seviyorum bu sezon içinde güveniyorum ya

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen ve birkaç kişi daha...Ya bu Zaha bi tek bana mı sempatik geliyor adamı ayrı bi seviyorum bu sezon içinde güveniyorum ya
Geçen sezon kötüydü ama teker teker bi çok pozisyonunu izledim 7-8 net asisti yenmiş adamın ve çizgiden içeriye yerden çok güzel paslar çıkarıyor tek sorunu bana göre dribling yaparken batırması oda bence adamda dikkat dağınıklığı var bunuda pl den ilk defa çıkmasına yoruyorum ben seneye toparlar benceSen ve birkaç kişi daha...![]()
Varsa 5 milyonları neden olmasınAntalyaspor, Günay Güvenç'i gündemine aldı. (Ajansspor)
Hayırlısı diyorum...Geçen sezon kötüydü ama teker teker bi çok pozisyonunu izledim 7-8 net asisti yenmiş adamın ve çizgiden içeriye yerden çok güzel paslar çıkarıyor tek sorunu bana göre dribling yaparken batırması oda bence adamda dikkat dağınıklığı var bunuda pl den ilk defa çıkmasına yoruyorum ben seneye toparlar bence
Günay bence iyi bir yedek daha iyisi gelmixekse kalsın kadrodaVarsa 5 milyonları neden olmasın
Betis saçma sapan para verdi son gün de 2-3 falandır, gerisi maaşla alakalı bir şeydir diye düşünüyorum. 2-3’te iyi para bu arada. Adamdan kapalı savunmaya karşı fayda alamıyorduk, sattık kurtulduk. Okan Hoca’nın da hala Icardi ile oynayacak oyuncu almaya çalışıp tek oynayamayan oyuncularda kafasının olması ayrı deli ediyorAga yarısı bb ye gidecekken niye yüksek göstersinler? Geçen hoca da yayında bakambudan iyi gelir elde ettik. Hiç beklemiyorduk dedi. Palavra olsa o da unuturdu rakamı falan...
Vallhi antalyapor bize gelince Amerikalıya 10 milyon çekmesini biliyordu. Biz hayır kurumu olarak mı takılıyoruz da bizim oyuncuları kolayca alabileceklerini düşünüyorlar.Günay bence iyi bir yedek daha iyisi gelmixekse kalsın kadroda
Yine kendi açıklamasında hem icardi ile oynayabilecek hem de tek santrafor olarak oynayabilecek bir oyuncu açıklaması var. Olması gerekeni biliyor da alınabiliyor mu öyle bir adam yönetime bakmak gerekir.Betis saçma sapan para verdi son gün de 2-3 falandır, gerisi maaşla alakalı bir şeydir diye düşünüyorum. 2-3’te iyi para bu arada. Adamdan kapalı savunmaya karşı fayda alamıyorduk, sattık kurtulduk. Okan Hoca’nın da hala Icardi ile oynayacak oyuncu almaya çalışıp tek oynayamayan oyuncularda kafasının olması ayrı deli ediyor
Savic 33beşiktaş reus u alıyormus
bunlar kafayı yedı ıyıce
Hala fm18 oynuyorlarsa iyi kadro...Savic 33
Paulista 33
Reus 35
Hummels 35
Dedeler kadrosu![]()