Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen ve birkaç kişi daha... :)
Geçen sezon kötüydü ama teker teker bi çok pozisyonunu izledim 7-8 net asisti yenmiş adamın ve çizgiden içeriye yerden çok güzel paslar çıkarıyor tek sorunu bana göre dribling yaparken batırması oda bence adamda dikkat dağınıklığı var bunuda pl den ilk defa çıkmasına yoruyorum ben seneye toparlar bence

Geçen sezon kötüydü ama teker teker bi çok pozisyonunu izledim 7-8 net asisti yenmiş adamın ve çizgiden içeriye yerden çok güzel paslar çıkarıyor tek sorunu bana göre dribling yaparken batırması oda bence adamda dikkat dağınıklığı var bunuda pl den ilk defa çıkmasına yoruyorum ben seneye toparlar bence
Hayırlısı diyorum...

1.5 ay boyunca transfer beklemediğim için nöbete katılmıyorum.

zira bu süre zarfında 150 oyuncu ismi çıkacaktır.

beşiktaş reus u alıyormus

bunlar kafayı yedı ıyıce

Aga yarısı bb ye gidecekken niye yüksek göstersinler? Geçen hoca da yayında bakambudan iyi gelir elde ettik. Hiç beklemiyorduk dedi. Palavra olsa o da unuturdu rakamı falan...
Betis saçma sapan para verdi son gün de 2-3 falandır, gerisi maaşla alakalı bir şeydir diye düşünüyorum. 2-3’te iyi para bu arada. Adamdan kapalı savunmaya karşı fayda alamıyorduk, sattık kurtulduk. Okan Hoca’nın da hala Icardi ile oynayacak oyuncu almaya çalışıp tek oynayamayan oyuncularda kafasının olması ayrı deli ediyor

Günay bence iyi bir yedek daha iyisi gelmixekse kalsın kadroda
Vallhi antalyapor bize gelince Amerikalıya 10 milyon çekmesini biliyordu. Biz hayır kurumu olarak mı takılıyoruz da bizim oyuncuları kolayca alabileceklerini düşünüyorlar.
Varsa 5 milyonları alıp gitsinler.
Paraları yoksa jakub sarsınlar

Betis saçma sapan para verdi son gün de 2-3 falandır, gerisi maaşla alakalı bir şeydir diye düşünüyorum. 2-3’te iyi para bu arada. Adamdan kapalı savunmaya karşı fayda alamıyorduk, sattık kurtulduk. Okan Hoca’nın da hala Icardi ile oynayacak oyuncu almaya çalışıp tek oynayamayan oyuncularda kafasının olması ayrı deli ediyor
Yine kendi açıklamasında hem icardi ile oynayabilecek hem de tek santrafor olarak oynayabilecek bir oyuncu açıklaması var. Olması gerekeni biliyor da alınabiliyor mu öyle bir adam yönetime bakmak gerekir.

Bu koçların Galatasaraylı bir evladı yoktur umarım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt