Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lig biteli 3 hafta olmak üzere sadece 2 transfer konusu açıldı durumun sıkıntısını bu bile gösteriyor taraftarın bile yönetime güvenmediği ortamda yönetim zaten kendine bile güvenmiyordur.

Transfer döneminde şu sıralamada bir oyalama yöntemi göreceğiz muhabirlere paso haber verilecek onlarda sürekli umutlu söylemler yapıp taraftarı uyutacak.

Kampa kadar yetişecek > İyi oyuncular için Euro 2024 bitişini bekliyoruz > Limitler yok Şampiyonlar ligi gruplarına kalmamız gerekiyor > Son gün fiyatlar ucuzlasın yıldızlar geliyor > Ömer Bayramlar, Ndombeleler hoşgelmiş.

Lig biteli 3 hafta olmak üzere sadece 2 transfer konusu açıldı durumun sıkıntısını bu bile gösteriyor taraftarın bile yönetime güvenmediği ortamda yönetim zaten kendine bile güvenmiyordur.

Transfer döneminde şu sıralamada bir oyalama yöntemi göreceğiz muhabirlere paso haber verilecek onlarda sürekli umutlu söylemler yapıp taraftarı uyutacak.

Kampa kadar > Euro 2024 bitişi > Limitler yok Şampiyonlar ligi gruplarına kalmayı > Son gün fiyatlar ucuzlasın.
Haziran ayinin basindan itibaren transfer nobeti konusu acilinca gayet normal, biz ne zaman Haziran ayinda transfer yapmisiz veya ciddi bir sekilde transferleri bitirme noktasina getirmisik? Ustelik EURO var suan, dogal olarak cogu kulup/menajer de bunun bitmesini bekliyor cunku buradan cikacak firsatlar ve domino tasi gibi surpriz transferler ortaya cikabiliyor. Suana kadar ortaya atilan isimlerin neredeyse hepsi muhabirlerin salladigi isimler, maksat konusulacak birseyler olsun.

Kimse gelmesin ve kimse gitmesin

Topcularin maaşi zamaninda ödensin ve motve edilsinler

Gene en kötu 2ci oluruz ligte, avrupa Allaha emanet

+ olarak yunus ve emin geri geldi

Yani gecen sezondan bile iyiz diye biliriz anlik

Tabi dursun bir dursunluk yapip takimi dagitirsa keşbiş olson ozaman

1718452153616.webp

neymar yayıncı kadromuza genişlik kazandıracaktır

Ndombeleye 3 milyondan fazla verdik 0 katki aldik en azindan direkt katki saglayabilecegini bildigin Batsuahiye gozum kapali 3 milyon veririm arkama bakmam. Hadi gelmedi diyelim en kotu fenerin 1,75 milyona baglamaya calistigi adama minimum 3 milyon verdirirsin

Ee biz nasil 15e alabildik o zaman

Kendinizi kandirmayin yok 25ten baslar falan
Bizim aldığımız dönemdeki şartlarla şimdi ki bir değil. Biz 15’e aldık çünkü Avrupa’da transfer dönemi kapalıydı ve roma resmen adamı ölüm listesine yazmıştı.

Zaten kabul etse Avrupa’da transfer dönemi açıkken 30 milyona bournemoutha transfer olmuştu o dönem. Bizzat erden Timur’da o süreci tvde anlatmıştı.

Bizim elimiz roma kadar zayıf değil yeter ki adam akıllı pazarlama yapalım.

Haziran ayinin basindan itibaren transfer nobeti konusu acilinca gayet normal, biz ne zaman Haziran ayinda transfer yapmisiz veya ciddi bir sekilde transferleri bitirme noktasina getirmisik? Ustelik EURO var suan, dogal olarak cogu kulup/menajer de bunun bitmesini bekliyor cunku buradan cikacak firsatlar ve domino tasi gibi surpriz transferler ortaya cikabiliyor. Suana kadar ortaya atilan isimlerin neredeyse hepsi muhabirlerin salladigi isimler, maksat konusulacak birseyler olsun.
TFF daha limitleri bile açıklamadı muhtemelen 24 Haziran'da transfer döneminin resmi başlangıç tarihinde açıklarlar.

Muhtemelen asıl yangın o zaman başlar Euro 24 sonrası sonrası bir tane sağ bek alıp play off turuna öyle hazırlanırız diye tahmin ediyorum.

Şampiyonlar ligine kalırsak anca 8 numara transferi gelir diye tahmin ediyorum.

Gomis aldık haziran 2017nin başında

Cenk ergunun daha haziranin başında bize layık gordugu forvet:gomis 🥰

cenk ergunun 2016 yazinda bize layık gordugu ama alamadigimiz ortasahalar:diarra,johansen,delaney 🥰

TFF daha limitleri bile açıklamadı muhtemelen 24 Haziran'da transfer döneminin resmi başlangıç tarihinde açıklarlar.

Muhtemelen asıl yangın o zaman başlar Euro 24 sonrası sonrası bir tane sağ bek alıp play off turuna öyle hazırlanırız diye tahmin ediyorum.

Şampiyonlar ligine kalırsak anca 8 numara transferi gelir diye tahmin ediyorum.
TFF harcama limitleri genelde Temmuz ortasinda duyuruyor. Onceki senelerde oyleydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt