- 6 Eylül 2014
- 93.491
- 64.326
- 4.608
Sağ acigada John arias gelsin. Arkasında senayadaha iyisinden belentim olmadığı için mis gibi transferler olur. 10 noya da satışlar olursa 6-7 civarı bi adam çek, sağ beki yine 5-6 mye çöz tamamdır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sağ acigada John arias gelsin. Arkasında senayadaha iyisinden belentim olmadığı için mis gibi transferler olur. 10 noya da satışlar olursa 6-7 civarı bi adam çek, sağ beki yine 5-6 mye çöz tamamdır
ziyeş araplardan bi teklif alsa keşke 10 civarı, hemen bu değişimi yaparız dinamizmin kralı gelirSağ acigada John arias gelsin. Arkasında senaya
daha iyisinden belentim olmadığı için mis gibi transferler olur. 10 noya da satışlar olursa 6-7 civarı bi adam çek, sağ beki yine 5-6 mye çöz tamamdır
Ben bitkin herif istemiyorum. 2 şutla gol atacak diye bir futbolcuyu istemiyorum. İstediği kadar yetenekli olsun. Zaten sakatlık sorunu yaşamaması mucize olurziyeş araplardan bi teklif alsa keşke 10 civarı, hemen bu değişimi yaparız dinamizmin kralı gelir
Jovic iptal
Adımı Ahmet Jovic yapar mısınız??
SL Urfica'da oynuyor. Iyi topçuRafet Silvan Galatasaray'da
@Onur Üründül Ben 1 defa ön yargıyla yaklaştım sonra tokatı yedimBu adam hepinize kapak yapacak bekleyin
Ne anlatiyon lan sen. Bu nebicim hikaye@Onur Üründül Ben 1 defa ön yargıyla yaklaştım sonra tokatı yedimAnneannemgilin orda 1 kadın teyze derim bana 1 kız bulmuş görücü usülü sevmem ama ismini merak ettim kim diye ismini söylediği kişi bizim liseden tanıdık 1'i.O zamanlar sakalı bıyığı vardı kol kılları benimkinden fazlaydı ama kalbini kırmazdık sadece arkadaşlarla konu bundan açılınca kurt uluması yapardık
Aklıma bu olaylar geldi yok dedim
Israr etti ama ben yine de kaçtım
Daha sonra 1-2 hafta geçmeden Atm kuyruğundayken o da ordan geçiyodu konuştuk ama bayağı 1 değişmiş kız.Onur'um 1 tokat daha atmak için yanıma geldiğinde kullanacakmış o tokat atma hakkını bu kızı kaçırdım diye reis yav
![]()
Kimisi gece alemlerinde...Batshuayi'yi yazmaya başladılar yine. Menajeri harıl harıl çalışıyor.
Off bikmadi hergun ayni şeyleri söylemekten. Birsey bilmiyorsun sus mqBurhan Can Terzi: "Galatasaray'ın sağ bek bölgesinde en çok istediği isim Aaron Wan-Bissaka."
yalnız leş bir kadro kuruyorlarX de bjk hergün transfer yapıyor. Hummels asensio şimdide berguis almış diye mesajlar atıyorlar. Gelen yok ama
Şuayip mi?, Kelechi mi? reisBatshuayi'yi yazmaya başladılar yine. Menajeri harıl harıl çalışıyor.