Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pasalic ismi geçen tüm oslardan daha çok içime siniyo,diğerlerine nazaran daha düşük maliyetli olması da cabası

Bize yıldızdan çok pasalic gibi sallai gibi nakamura gibi rieder gibi achouri gibi takım oyuncuları lazım

Zaniyi verip paranın yanında pasalici de alalım işte

Son düzenleme:
ziyeş araplardan bi teklif alsa keşke 10 civarı, hemen bu değişimi yaparız dinamizmin kralı gelir
Ben bitkin herif istemiyorum. 2 şutla gol atacak diye bir futbolcuyu istemiyorum. İstediği kadar yetenekli olsun. Zaten sakatlık sorunu yaşamaması mucize olur

fb indirim istiyomus batsuayiden,ben istemiyorum olmayan penaltılar atan bu adami

Galatasaray taraftari bütün hucumculari satıp,takımı sibelspora çevirmeye çalışıyor gibi.

Bu adam hepinize kapak yapacak bekleyin
@Onur Üründül Ben 1 defa ön yargıyla yaklaştım sonra tokatı yedim :D Anneannemgilin orda 1 kadın teyze derim bana 1 kız bulmuş görücü usülü sevmem ama ismini merak ettim kim diye ismini söylediği kişi bizim liseden tanıdık 1'i.O zamanlar sakalı bıyığı vardı kol kılları benimkinden fazlaydı ama kalbini kırmazdık sadece arkadaşlarla konu bundan açılınca kurt uluması yapardık :D Aklıma bu olaylar geldi yok dedim :D Israr etti ama ben yine de kaçtım :D Daha sonra 1-2 hafta geçmeden Atm kuyruğundayken o da ordan geçiyodu konuştuk ama bayağı 1 değişmiş kız.Onur'um 1 tokat daha atmak için yanıma geldiğinde kullanacakmış o tokat atma hakkını bu kızı kaçırdım diye reis yav :D

X de bjk hergün transfer yapıyor. Hummels asensio şimdide berguis almış diye mesajlar atıyorlar. Gelen yok ama

@Onur Üründül Ben 1 defa ön yargıyla yaklaştım sonra tokatı yedim :D Anneannemgilin orda 1 kadın teyze derim bana 1 kız bulmuş görücü usülü sevmem ama ismini merak ettim kim diye ismini söylediği kişi bizim liseden tanıdık 1'i.O zamanlar sakalı bıyığı vardı kol kılları benimkinden fazlaydı ama kalbini kırmazdık sadece arkadaşlarla konu bundan açılınca kurt uluması yapardık :D Aklıma bu olaylar geldi yok dedim :D Israr etti ama ben yine de kaçtım :D Daha sonra 1-2 hafta geçmeden Atm kuyruğundayken o da ordan geçiyodu konuştuk ama bayağı 1 değişmiş kız.Onur'um 1 tokat daha atmak için yanıma geldiğinde kullanacakmış o tokat atma hakkını bu kızı kaçırdım diye reis yav :D
Ne anlatiyon lan sen. Bu nebicim hikaye

Batshuayi'yi yazmaya başladılar yine. Menajeri harıl harıl çalışıyor.
Kimisi gece alemlerinde...
Kimisi sinema peşinde...
Galatasaray ruhu yok hiçbirinde;
Düşmüşler paranın peşine...
Düşmüşler paranın peşine...
Söyleyin, çok mu şey istedik?
Formanın hakkını ver dedik...
Biz yeri geldi, 14 sene bekledik;
Sizin gibi ruhsuz görmedik...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt