- 2 Temmuz 2011
- 137.627
- 58.646
- 5.488
Vişneli brownie mi tereyağlı kurabiye mi?(biri fofana biri holjberg oluyor)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cevap vermeni gerektirmeyecek şekilde meseleyi noktaladım çünkü.tahrik etmeli transferler,danimarkanin tereyağlı kurabiyesini ne yapalım simdi
@Hayri Cund öyle mi dostum
Yousuf fofanao zmn en tahrikkar isim kim olurdu
Vişneli brownie mi tereyağlı kurabiye mi?(biri fofana biri holjberg oluyor)
Bu hakan denen herifte baya efkarlı olmuş ya.schopenhauer gibi takiliyo adam forumda, cok buyuk karamsar.umut ışık da büyük bi dram transfer döneminde su ana kadarHoghjberh hayirli olsun
via hakan motz
hacım şu forumda bana laf atıp prim yapma olayınıFeramuz Kayalar'ı görünce hissettiğim
![]()
Vişneli brownieVişneli brownie mi tereyağlı kurabiye mi?(biri fofana biri holjberg oluyor)
Beğenmedim bu orta sahayı rtaş bellingham 8 de de kullanılabilir 10 a baska birini alalımMesajlardan anladığım kadarıyla bizim taraftar belingham - torreira - camavinga orta saha tandemletini görmek istiyor
SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
30dan başlıyor bu profilBize Kerem Demirbay 'ın çabuğu, fiziklisi ve dribbling yapanı lazım; Hojberg bu profil mi?
Haklısınız özür dileriz... Gene vizyonsuz davrandıkBeğenmedim bu orta sahayı rtaş bellingham 8 de de kullanılabilir 10 a baska birini alalım
Onurum Hojberg beleş mi ?30dan başlıyor bu profil
SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi