Onur Atar
10 Numara!
- 9 Aralık 2013
- 12.898
- 6.680
- 1.243
30m değildir herhalde üstadOnurum Hojberg beleş mi ?![]()
SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
30m değildir herhalde üstadOnurum Hojberg beleş mi ?![]()
Renkdas söylediğin doğru ama Mc Tominay de 27 yaşında aralarinda 1 yaş var.Asil problem bence bundan ziyade Boey den 30 milyon Euro kazanmisiz bugün Zaniolo da 20 civarı bir ücrete gidecek Kerem ve Barış için 15-20 milyon eurolar havada uçuşuyor biz scout transferini doğru yapsak kulüp 5 senede ihya olur.25 yaş altı oyuncuya 10 ve üstü ücret ödenir.Ancak 28 yaşındaki oyuncuya 5-6 bence anca eder ondan da maddi geri dönüş beklememek lazim.yine yeni yeniden 28 yaşında 2 sene ite kaka zorbela top oynayıp yatışa geçecek adama gitmişiz sonra niye kulüpte vizyon yok avrupalılar gibi olamıyoruz!!
30m değildir herhalde üstad
SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
odaklanılması gereken tek şey koca yazı da bu renktaş. Bunu başarsınlar avrupa da başarı da gelir. 28-32 ıskartalarla UCL'de bizi kopenhaglar tokatlamaya devam eder. Boeyler lazım. O kadar UCL topçundan oyuncudan bir gelip Boey'i aldılar ve 30m verdiler bu sene.Renkdas söylediğin doğru ama Mc Tominay de 27 yaşında aralarinda 1 yaş var.Asil problem bence bundan ziyade Boey den 30 milyon Euro kazanmisiz bugün Zaniolo da 20 civarı bir ücrete gidecek Kerem ve Barış için 15-20 milyon eurolar havada uçuşuyor biz scout transferini doğru yapsak kulüp 5 senede ihya olur.25 yaş altı oyuncuya 10 ve üstü ücret ödenir.Ancak 28 yaşındaki oyuncuya 5-6 bence anca eder ondan da maddi geri dönüş beklememek lazim.
Evet kesinlikle mümkün,bunu da twit atayım da çalsın astrologlar.bitanesi icardi ve wanda ayrılır derken,ben hastalik görmüştüm (hamile olayı girlaydi)Sneijder ve drogba tarzi transferler mümkün açıkçası bu donem![]()
ilk sağ bek gelir tahminim. onun profili ortasaha profilini belirleyecek
büyük ihtimalleAssignon olacak gibi defansif birini mi alacagız o vakit.
o kim lanHoşbeşe burun kiviranlara baskanin DURS*N ÖZBEK oldugunu hatirlatmak isterim
Bi bakmissiniz eylulde mehdi burabya iner havaalanina mahv olursunuz
Dukkani kapatalim o vakitSneijder ve drogba tarzi transferler mümkün açıkçası bu donem![]()
Tanidik geldi dimio kim lan
Sükseli ve fayda getirecek adamlar.isim verirken bunun o dönemki gibi yurt dışında ses getireceğini ima ettim.oyuncu seçimi doğru olmalı tabi torrreiradaki gibiDukkani kapatalim o vakit
İhtiyacimiz yok o profillere
Öyle valla,ndombele tam bir malDursun'un geçen yıldan daha kötü bir transfer dönemi geçirmesi olanaksız. Bu kulübe Ndombele, Aurer o acayip maaşıyla Tete alındı yahu korkunç hatalar.
Tanidik geldi dimi
Vallahi bilmiyom aklima o geldi bi anda
Bravo sergSükseli ve fayda getirecek adamlar.isim verirken bunun o dönemki gibi yurt dışında ses getireceğini ima ettim.oyuncu seçimi doğru olmalı tabi torrreiradaki gibi